НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 08 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустро..."  № 4682-62/2020-62 від 09.06.2020р. 
Документ №4682-62/2020 від 09.06.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.06.2020



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(62  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 09.06.2020р.  № 4682-62/2020-62
 

Про надання дозволів на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок для індивідуального

садівництва


Розглянувши звернення фізичних осіб та графічні матеріали місця розташування земельної ділянки, пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 35, 118 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а :

1. Надати   Ковальському  Юрію Тадейовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  0,0736 га, яка розташована за адресою: вулиця Адама Міцкевича, для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

2. Надати  Ковальському  Михайлу Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  0,0698 га, яка розташована за адресою: вулиця Адама Міцкевича, для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

3. Надати Павлишин Наталії Михайлівні дозвіл  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0279га, яка розташована за адресою: вулиця Південна, 28, для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

4. Надати Синявіцькій Розі Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1151 га, яка розташована за адресою: вулиця Косачівська, 18, для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

5. Надати Кадоб'янській Людмилі Павлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0890 га на вулиці Карпатській  для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

6. Надати Кабалюку Юрію Івановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  0,0651 га, яка розташована за адресою: садівницьке товариство «Мічурінець», масив «Галечко», ділянка №258, для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

7. Надати Ланику Петру Івановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  0,0684 га, яка розташована за адресою: садівницьке товариство «Мічурінець», масив «Пушкіна», ділянка №320, для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

8. Надати Досин Софії Дмитрівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  0,1200 га, яка розташована за адресою: вулиця Івана Франка, 153-А для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

9. Надати Бежук Ірині Йосипівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  0,0669 га, яка розташована за адресою: вулиця Івана Франка, 108 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради

10. Фізичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору.

11. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

12. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                                      Ігор  Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.