НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 25 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про перелік відомостей, що становлять службову інформац..."  № 154-р від 22.05.2020р. 
Документ №154-р від 22.05.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.05.2020



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 22.05.2020р.  № 154-р
 

Про перелік відомостей, що становлять службову інформацію


Відповідно до законів України «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», постанови Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 року № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію», розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 09.07.2018 р. №382 «Про перелік відомостей, що становлять службову інформацію» та від 18.02.2020 р. № 108 «Про внесення змін до переліку відомостей, що становлять службову інформацію», з метою забезпечення єдиного порядку обліку, зберігання, використання вищезазначених документів в міській раді:

1. Затвердити перелік відомостей, що становлять службову інформацію міської ради, якій надається гриф обмеженого доступу «Для службового користування» (додається).

2. Керівникам відділів і управлінь міської ради у своїй роботі неухильно керуватись вимогами Інструкції, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 р. № 736, «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію» та  переліком відомостей, зазначеним у додатку цього розпорядження. 

3. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови  від 31.08.2011 р. № 240-р «Про Примірний перелік службової інформації».

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Тараса Кухтара.

        



Міський голова                                                                                                                          Ігор  Слюзар

ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 22.05.2020 р. № 154-р



ПЕРЕЛІК

відомостей, що становлять службову інформацію міської ради,

якій надається гриф обмеженого доступу

«Для службового користування»


1. Інформація про оперативну і слідчу роботу органів прокуратури, Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції України, роботу органів досудового розслідування у тих випадках, коли її розголошення може зашкодити оперативним заходами, розслідуванню чи дізнанню, створити загрозу життю або здоров’ю будь якої особи.

1.1. Інформація, що міститься у документах, які становлять внутрівідомчу, службову кореспонденцію, доповідні записки, рекомендації, якщо вони пов’язані з розробкою напряму діяльності міської ради, процесом прийняття  рішень і передують публічному обговоренню та/або прийняттю рішень.

2. Відомості про заходи мобілізаційної підготовки, мобілізаційного плану міської ради, підприємств, установ, організацій усіх форм власності щодо:

2.1. Створення, розвитку, утримання, передачі, ліквідації, реалізації та фінансування мобілізаційних потужностей.

2.2. Виробництва та поставки технічних засобів і майна речової служби в особливий період.

2.3. Виробництва, закупівлі та поставки продовольства, сільськогосподарської продукції в особливий період.

2.4. Виробництва та поставки лікарських засобів та медичного майна в особливий період.

2.5. Виробництва та поставки паливно-мастильних матеріалів в особливий період.

2.6. Мобілізаційних завдань із замовлення на виробництво продукції, виконання робіт, надання послуг в особливий період.

2.7. Підготовки фахівців у закладах освіти на особливий період.

2.8. Показників із праці та кадрів, джерел забезпечення кадрами на особливий період.

2.9. Надання медичних, транспортних, поштових, телекомунікаційних, житлово-комунальних, побутових, ремонтних та інших послуг в особливий період.

2.10. Номенклатури, обсягів (норм), місць зберігання матеріальних цінностей мобілізаційного резерву в міській раді, на підприємстві, в установі, організації, які не задіяні у виробництві озброєння, боєприпасів, військової техніки, спеціальних комплектувальних виробів до них.

2.11. Створення страхового фонду документації для забезпечення виробництва продукції, виконання робіт, надання послуг в особливий період.

2.12. Кількості автотранспортної, дорожньо-будівельної техніки, в органі місцевого самоврядування, яка підлягає передачі до складу Збройних сил України.

2.13. Забезпечення виконавців мобілізаційних завдань матеріально-технічними, сировинними та енергетичними ресурсами в особливий період.

2.14. Виробництва ветеринарного майна та технічних засобів ветеринарної медицини на особливий період.

2.15. Створення та накопичення нестандартного обладнання та устаткування на особливий період.

2.16. Виробництва найважливішої цивільної промислової продукції в особливий період.

2.17.  Капітального будівництва в особливий період.

2.18. Потреби сільського господарства в хімічних і мікробіологічних засобах захисту рослин, мінеральних добривах в особливий період.

3. Відомості про заходи, передбачені для забезпечення сталого функціонування міської ради, а також підприємств. установ, організацій, які не задіяні в особливий період у виробництві озброєння, боєприпасів, військової техніки, спеціальних комплектувальних виробів до них, які не підлягають під дію статей Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.

4. Відомості про військовозобов’язаних, в тому числі заброньованих за міською радою, іншими державними органами, підприємствами, установами, організаціями, які не задіяні в особливий період у виробництві озброєння, боєприпасів, військової техніки, спеціальних комплектуючих виробів до них.

5. Відомості про стан мобілізаційної готовності підприємств, установ, організацій, які не задіяні в особливий період у виробництві озброєння, боєприпасів, військової техніки, спеціальних комплектуючих до них, які не підлягають під дію статей Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.

6. Відомості про організацію та порядок роботи курсів підвищення кваліфікації з питань мобілізаційної підготовки.

7. Відомості про потребу в асигнуваннях та фактичні фінансові витрати на мобілізаційну підготовку підприємств, установ, організацій, які не підлягають під дію статей Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.

8. Відомості про виділення будівель, споруд, земельних ділянок, транспортних та інших матеріально-технічних засобів Збройним Силам України, іншим військовим формуванням в особливий період.

9. Відомості про заходи мобілізаційної підготовки та мобілізаційного плану міської ради, підприємства, установи, організації.

10. Відомості про функціонування єдиної транспортної системи України в особливий період у частині, що стосується міської ради, ВАТ ’’Коломийське АТП’’,  ВАТ ’’АТП ДОЗ’’.

11. Відомості, які містяться в експлуатаційній документації на програмні засоби та комплексну систему захисту інформації в автоматизованих системах із питань мобілізаційної підготовки, які не підпадають під дію статей Зводу відомостей, що становлять державну таємницю

12. Відомості про виробничі потужності, обсяги, технологію виробництва матеріалів, які передбачаються для виготовлення озброєння, військової техніки, спеціальних виробів до них у цілому щодо підприємства, установи, організації.

13. Відомості про заходи територіальної оборони в умовах особливого періоду.

14. Відомості про дислокацію, характеристики запасних пунктів управління, обсяги матеріально-технічних засобів продовольства, систему їх охорони та захисту міської ради, які не підлягають під дію ст.1.12.2 Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.

15. Відомості, що розкривають координати місць приєднань до комунальних водоводів об’єктів промисловості.

16. Координати об’єктів джерел комунального водозабезпечення в місцях водозабору.

17. Відомості про запаси знезаражуючих речовин для очищення питної води.

18. Організаційні заходи та технічні засоби охорони об’єктів комунального водозабезпечення.

19. Відомості про фактичні об’єми запасів, місця розташування поверхневих або підземних резервних джерел водозабезпечення у місті, якщо такі відомості не становлять державну таємницю.

20. Плани міста, виконані на топографічних та картографічних матеріалах у масштабі: - 1:50000 і великомасштабніше у будь-якій іншій системі координат, крім державної; - 1:100000 у державній системі координат 1942 р. або іншій системі координат, але в балтійській системі висот, які містять за сукупністю всіх показників повну інформацію для детального вивчення та оцінки місцевості.

21. Відомості про координати астрономічних, гравіметричних, геодезичних пунктів на території міста, які визначені з точністю 20 м і точніше в умовній та місцевій системі координат.

22. Відомості за окремими показниками про планування та організацію запровадження заходів забезпечення режиму секретності, фактичний стан, наявність недоліків в організації охорони державної таємниці, крім відомостей, що становлять державну таємницю.

23. Зведені відомості щодо оформлення та надання допуску та доступу посадовим особам до державної таємниці.

24. Відомості щодо організації та ведення секретного діловодства.

25. Відомості про обладнання приміщень, в яких проводяться секретні роботи або зберігаються матеріальні носії інформації, заходи щодо їх охорони.

26. Відомості щодо перегляду грифу обмеження доступу секретних матеріальних носіїв інформації.

27. Відомості про організаційні та технічні заходи з охорони інформації з обмеженим доступом під час міжнародного співробітництва.

28. Відомості за сукупністю всіх показників про норми, обсяги, заготівлі донорської крові, її препаратів, які не підпадають під дію ст.2.1.19 Зводу відомостей, що становлять державну таємницю.

29. Інформація, щодо питань діяльності нетрадиційних релігійних структур, релігійні конфліктні ситуації, міжрелігійні протистояння.

30. Інформація, щодо забезпечення урядовим зв’язком посадових осіб органів місцевого самоврядування.

31. Перелік суб’єктів господарювання, що відносяться до категорій з цивільного захисту.






Керуючий справами

виконавчого комітету міської ради                                                                       Тарас Кухтар



2011-2024 © Всі права застережено.