НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про призначення Уповноваженої замовником особи за прове..."  № 151-р від 20.05.2020р. 


УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 20.05.2020р.  № 151-р
 




                         


Про призначення Уповноваженої замовником особи за проведення закупівель  робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій (гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2) на території Коломийської об’єднаної територіальної громади



    1. Відповідно до Закону України від 17.03.2020 №530 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанови Кабінету Міністрів України від 20 березня 2020 №225 «Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України» (в редакції від 13.05.2020 р. № 376) для організації та проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Коломийської об’єднаної територіальної громади:

1. Призначити Уповноваженою замовником особу на проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Коломийської об’єднаної територіальної громади з 20.05.2020 року Геник Наталію Антонівну, начальника відділу економічного аналізу та стратегічного планування міської ради.

2. Уповноваженій замовником особі забезпечити виконання функцій, передбачених  Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)» від 17.03.2020 №530, Порядком  проведення закупівель та Переліком товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України затверджених постановою Кабінету Міністрів України  від 20 березня 2020 №225 «Деякі питання закупівлі товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території України» (в редакції від 13.05.2020 р. № 376) для організації та проведення закупівель товарів, робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Коломийської об’єднаної територіальної громади.

3. Передбачити, що на час відсутності уповноваженої замовником особи її функції та обов’язки виконує Палагнюк Ольга Степанівна, заступник начальника відділу економічного аналізу та стратегічного планування міської ради.

4. Вважати  таким,  що втратило чинність розпорядження міського голови від 26.03.2020р.  № 92-р «Про призначення Уповноваженої замовником особи за проведення закупівель  робіт і послуг, необхідних для здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню та поширенню, локалізацію та ліквідацію спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби (COVID-19) на території Коломийської об’єднаної територіальної громади».

5. Організацію виконання  розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської  ради Тараса Кухтара, згідно з розподілом функціональних повноважень.

6. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                                                          Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.