НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання заходів по підготовці міського господ..."  № 203 від 29.09.2015р. 
Документ №203 від 29.09.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.10.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 29.09.2015р.  № 203
 

Про хід виконання заходів по підготовці міського господарства до роботи в осінньо–зимовий період 2015 - 2016 років



       Заслухавши інформацію начальника відділу управління комунальним майном Волошенюка В. В.  щодо підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий  період  2015-2016 років виконком міської ради доводить до відома, що станом на 10 вересня 2015 року згідно запланованих заходів по підготовці об'єктів міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період, затверджених рішенням виконавчого комітету від 24.03.2015 року № 53, комунальним підприємством «Житлоінфоцентр» виконано роботи по підготовці житлового-комунального фонду міста, а саме:  в 6 житлових будинках проведено  біжучий ремонт  м’якої  покрівлі, у 93 будинках проведено біжучий ремонт шиферних, черепичних та металевих покрівель і жолобів труб, в 67 будинках здійснено ремонт підвальних розгалужень систем холодного водопостачання та водовідведення з утепленням, в 26 будинках проведено ремонт сходових кліток, відремонтовано 15 електрощитових, у 3 будинках впроваджено енергозберігаючі технології для освітлення місць загального користування,  замінено 51 шт. дверей у під’їздах та відремонтовано на 30 будинках оголовки димоходів. Комунальним підприємством «Коломияводоканал» проведено очистку від намулу водозабірного ковша та інфільтраційного басейну № 7 і № 8, поточний ремонт прохідної, промивання та поточний ремонт мережі теплопостачання адмінкорпусу, очистку колодязів, труб від заторів на каналізаційній мережі, капітальний ремонт каналізаційних мереж, капітальний ремонт водопровідно-каналізаційних колодязів із встановленням люків, утеплення дверей в автомобільних боксах, ревізію та ремонт мереж освітлення, заготівлю дров, та інші технічні заходи, які забезпечать стабільну роботу підприємства  в зимовий період. Комунальним підприємством «Коломиятеплоенергія» проведено ревізію та ремонт запірної арматури внутрішньобудинкових систем водопостачання, обстеження, очистку та перевірку димових і вентиляційних каналів, проведено ревізію запірної, дренажної, повітрявипускної та регулюючої арматури на теплових мережах, ревізію та ремонт котлів на котельні по вул. Леонтовича, 14а, завершується реконструкція котельні по вул. Лисенка, 28 з установкою твердопаливного котельного обладнання. 

Крім того необхідно відмітити, що завершені роботи по підготовці закладів управління освіти та відділу культури до осінньо-зимового періоду, а саме: замінено підлогу в будинку юнацької та дитячої творчості та в приміщенні дошкільного навчального закладу № 9, замінено віконні блоки в приміщенні загальноосвітньої школи № 2, загальноосвітньої школи № 4, навчально-виховного комплексу № 20, проведено капітальний ремонт спортзалу загальноосвітньої школи № 6, капітальний ремонт приміщень дошкільного навчального закладу № 5, капітальний ремонт системи опалення дошкільного навчального закладу № 21, капітальний ремонт приміщення міського Палацу культури «Народний дім» та музею історії  міста Коломиї, капітальний ремонт будівлі дитячої музичної школи № 1, замінено вікна та двері в дитячій музичній школі № 2 ім. Г. Грабець.

Проведено ремонт вулично-дорожньої мережі асфальтобетонною сумішшю площею 7 245,0 кв. м на суму 3 767,3 тис. грн, що складає 28% від запланованих об’ємів, та встановлено 634 кв. м тротуарної плитки на суму 447,6 тис. грн, що складає 13% від запланованого. Проведено капітальний ремонт системи опалення та заміну вікон в приміщенні по пл. Відродження, 1.

Із запланованих 10 одиниць спеціалізованої техніки, до роботи в осінньо-зимовий період підготовлено 7 одиниць.

Із запланованих заходів комунальним підприємством «Полігон-Екологія» не розпочато заготівлю технічної солі і кам’яного відсіву для посипки доріг та тротуарів у зимовий період.  

Разом з тим наявна заборгованість за спожитий природний газ:

- комунальне підприємство «Коломиятеплоенергія» – 10 447,4 тис. грн;

- комунальне підприємство «Житлотеплосервіс-1» – 3 511,0 тис. грн;

- управління освіти міської ради – 840,6 тис. грн.

       Заборгованість за спожиту теплову енергію:

- управління освіти міської ради – 10 541,1 тис. грн.

Виходячи з вищенаведеного,  виконком міської ради

вирішив:

1. Інформацію про підготовку міського господарства до  роботи в  осінньо- зимовий період 2015 – 2016 років взяти до відома.

2. До початку опалювального сезону 2015-2016 років керівникам  комунальних підприємств, міських організацій та установ забезпечити безумовне виконання заходів по підготовці закладів міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2015-2016 років, затверджених рішенням виконавчого комітету від 24.03.2015 року № 53, а керівникам комунальних підприємств «Коломиятеплоенергія» – Зіньку Ю.Р., «Житлотеплосервіс-1» – Макаруку І. К., начальнику управління освіти міської ради – Грицан М. М. вжити вичерпних заходів щодо погашення заборгованості за спожиті енергоносії  за попередній опалювальний період.

3. Покласти персональну відповідальність на керівників установ та організацій за своєчасний початок та стале проходження опалювального сезону, безперебійну подачу теплоносіїв на об’єкти соціальної сфери, в бюджетні установи та організації.

       4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на першого заступника міського голови Т. Яворського.






Міський голова                                                                                                          І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.