НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 30 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про утворення комісії для проведення конкурсного відбор..."  № 161 від 23.06.2015р. 
Документ №161 від 23.06.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.06.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.06.2015р.  № 161
 

Про утворення комісії для проведення конкурсного відбору мікропроектів поданих об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ)


З метою забезпечення виконання Угоди про партнерство між Програмою розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) та Коломийською міською радою від 14 травня 2015 року, виконком міської ради:


вирішив:


  1. Утворити комісію для проведення конкурсного відбору мікропроектів поданих об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для участі в Проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”.

2. Затвердити склад комісії для проведення конкурсного відбору мікропроектів поданих об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для участі в Проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” (додаток 1).

3. Затвердити положення про комісію для проведення конкурсного відбору мікропроектів поданих об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для участі в Проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” (додаток 2).

    1. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  Т.Яворського.





Міський голова                                                                                                                  І.Слюзар

  1.                                                                                

       


                       Додаток 1

                       до рішення виконавчого

                       комітету міської ради

                       від 23.06.2015  № 161


Склад

комісії для проведення конкурсного відбору мікропроектів поданих об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для участі в Проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”


Яворський Тарас Орестович

- перший заступник  міського голови, голова комісії

Санатарчук Марія Дмитрівна

- голова ОСББ “Одісей”, заступник голови комісії

Геник Наталія Антонівна

- начальник відділу економіки міської ради, муніципальний координатор Проекту МРГ, секретар комісії

Члени комісії

Андріїшин Володимир Степанович

- депутат Коломийської міської ради, голова комісії з питань розвитку промисловості, будівельної галузі, містобудування та архітектури (за згодою)

Вандич Віталій Васильович

- депутат Коломийської міської ради (за згодою)

Волошенюк Віктор Васильович

- начальник відділу управління комунальним майном міської ради

Кендзьор Дмитро Васильович

- заступник начальника відділу архітектури та містобудування міської ради

Левицька Зоряна Василівна

- голова ОСББ “Приватдім-1”

Мондрик Богдан Йосипович

- начальник відділу земельних відносин міської ради

Прокопів Іван Романович

- голова ОК “Сапфір”

Торос Владислава Ярославівна

- головний спеціаліст юридичного відділу міської ради

Федорук Назар Миколайович

- професійний управитель нерухомого майна





Керуючий справами виконкому                                                              Т.Кухтар

Додаток 2

до рішення виконавчого

комітету міської ради

від 23.06.2015  № 161


Положення

про комісію для проведення конкурсного відбору мікропроектів поданих об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для участі в Проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду”


1. Комісія для проведення конкурсного відбору мікропроектів, поданих об'єднаннями співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) для участі в Проекті ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” (далі — Проект МРГ),   створюється з метою  розгляду поданих для участі в конкурсі проектних заявок ОСББ у м.Коломиї (далі – Комісія). Ініціаторами створення Комісії є виконавчий комітет Коломийської міської ради, Проект МРГ та об'єднання співвласників багатоквартирних будинків міста.

    1. У своїй діяльності Комісія керується Конституцією та законами України, указами Президента України, постановами Кабінету Міністрів України, рішеннями Коломийської міської ради та її виконкому, розпорядженнями міського голови, порядком реалізації мікропроектів об'єднань співвласників багатоквартирних будинків у Проекті МРГ, а також цим Положенням.

3. До складу Комісії входять: голова Комісії, заступник голови Комісії, секретар Комісії та члени Комісії. Комісію очолює її голова. Головою Комісії є заступник міського голови, на якого згідно функціональних обов'язків покладено повноваження управління житловим фондом. Обов’язки щодо підготовки матеріалів до розгляду Комісією, а також ведення діловодства покладаються на секретаря Комісії.

4. Голова Комісії (за його відсутності – заступник):

- організовує діяльність Комісії та головує на засіданнях;

- скликає та організовує підготовку засідань Комісії, підписує протоколи засідань;

- підписує подання і звернення від імені Комісії.

5. До складу Комісії можуть входити працівники відділів та управлінь міської ради, депутати міської ради (за згодою), голови об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, представники підприємницьких структур. Персональний склад Комісії затверджується виконавчим комітетом міської ради.

6. Головними завданнями Комісії є:

- забезпечення прозорості щодо проведення конкурсного відбору проектних заявок ОСББ для участі в Проекті МРГ;

- визначення критеріїв оцінювання ОСББ щодо участі у Проекті МРГ;

- забезпечення врахування громадської думки в процесі підготовки, прийнятті та організації виконання рішень Коломийської міської ради щодо підтримки проектів ОСББ, вироблення  прозорих механізмів фінансової підтримки та спрямування на потреби будинків ОСББ бюджетних коштів, передбачених на капітальний ремонт житлового фонду; 

- сприяння створенню та діяльності нових ОСББ в м.Коломиї, як рівноправного партнера і споживача  на ринку житлово-комунальних послуг, вирішення проблемних питань у їх діяльності.

7. Комісія відповідно до покладених на неї завдань:

- обговорює на засіданнях подані на конкурс проектні пропозиції ОСББ відповідно до пріоритетних напрямків підтримки;

- подає на розгляд міської ради, Проекту МРГ пропозиції щодо відбору проектних заявок ОСББ від м.Коломиї;

- систематично інформує громадськість, зокрема через засоби масової інформації, про свою діяльність, прийняті рішення щодо проведеного відбору проектів та стан їх виконання;

- сприяє здійсненню громадського аудиту проектів.

8. Комісія з метою виконання покладених  завдань має право:

- отримувати в установленому порядку від відповідного підрозділу  Коломийської міської ради інформацію, необхідну для своєї діяльності;

- приймати участь у засіданнях постійних комісій ради з питань діяльності ОСББ;

- залучати до роботи представників органів виконавчої влади, підприємств, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, а також окремих фахівців за їх згодою на громадських засадах;

- вносити письмові пропозиції Коломийській міській раді та виконкому ради пропозиції щодо відбору проектних заявок ОСББ від міста для участі у Проекті МРГ.

9. Основною формою роботи Комісії є засідання, які проводяться в міру потреби, але не рідше одного разу на місяць. Засідання Комісії є правомочним, якщо на ньому присутні більше половини її членів.

10. Засідання Комісії є відкритими і прозорими для депутатів міської ради і міського голови, членів виконкому ради, керівників структурних підрозділів міської ради, голів ОСББ, представників неурядових організацій і ЗМІ.

11. Рішення Комісії приймаються відкритим голосуванням простою більшістю голосів її членів, присутніх на засіданні. У разі рівного розподілу голосів вирішальним є голос головуючого на засіданні. Рішення Комісії мають дорадчо-рекомендаційний характер.

12. Організаційні та інші види забезпечення діяльності Комісії, створення необхідних умов для роботи та проведення засідань здійснює  відділ економіки міської ради.

13. Рішення Комісії надсилаються міському голові, об’єднанням співвласників багатоквартирних будинків, які приймали участь у конкурсному відборі проектних заявок.

14. Комісія утворюється і припиняє свою діяльність на основі рішення виконавчого комітету міської ради.



Керуючий справами виконкому                                                              Т.Кухтар



2011-2024 © Всі права застережено.