НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 30 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про завершення 2014-2015 навчального року та підготовку..."  № 140 від 23.06.2015р. 
Документ №140 від 23.06.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.06.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.06.2015р.  № 140
 

Про завершення 2014-2015 навчального року та підготовку до нового 2015-2016 навчального року

       

В школах на належному рівні проведено державну підсумкову атестацію, вручено документи про освіту випускникам.

Впродовж  року стабільно працювали всі навчальні заклади. Певних успіхів досягли учні шкіл міста на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, змаганнях, фестивалях. Двоє учнів стали переможцями заключного етапу Всеукраїнської олімпіади з біології.

З метою економії бюджетних коштів управління освіти видало наказ щодо роботи дошкільних навчальних закладів у літній період. Дошкільні навчальні заклади, в основному задовільняють потреби населення міста в дошкільному вихованні дітей. Проводиться відповідна робота щодо підготовки навчальних закладів до нового 2015-2016 навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

У навчальних закладах розпочато поточні ремонти класних кімнат і навчальних кабінетів, спортивних та актових залів, шкільних їдалень та майстерень тощо.

В цьому році проведені роботи по частковій заміні вікон на енергозберігаючі в ЗОШ І-ІІІ ст. № 3, ЗОШ І-ІІ ст. № 7, гімназії ім. М.Грушевського, ДНЗ № 17, а в ДНЗ № 16 проведено експертизу кошторисної документації по заміні вікон на енергозберігаючі. Завершується капітальний ремонт одного спортивного залу ЗОШ І-ІІІ ст. № 6, замінено підлогу в груповій кімнаті ДНЗ № 9, а також в Будинку дитячої та юнацької творчості. Здійснюються заходи щодо підготовки котелень та паливних закладів освіти до роботи в осінньо-зимовий  період.

Разом з тим в  діяльності навчальних закладів ще є багато невирішених проблем. І всі вони пов’язані з недостатнім фінансуванням навчальних закладів. За останні роки практично не закуповується м’який інвентар для дошкільних навчальних закладів, потребує заміни холодильне та технологічне обладнання їдалень навчальних закладів. Необхідно вирішити питання дієтичного харчування учнів, вітамінізації страв за рахунок овочів, фруктів та натуральних соків.

Мало коштів закладається для придбання навчального обладнання шкільних кабінетів та класів, потребує оновлення комп’ютерна техніка навчальних закладів.

Зважаючи на викладене, виконком міської ради


в и р і ш и в:


       1. Інформацію начальника управління освіти міської ради взяти до відома.

       2. Управлінню освіти міської ради (Грицан М.М.):

       2.1. Забезпечити своєчасну і в повному обсязі виплату заробітної плати та відпускних педагогічним працівникам з обов’язковим наданням матеріальної допомоги на оздоровлення.

       2.2. До 10-го серпня 2015 року завершити підготовку приміщень, інженерних мереж і споруд, систем протипожежного захисту до сталої роботи у новому навчальному році та в осінньо-зимовий період з оформленням відповідних документів.

       2.3. Створити при управлінні освіти робочу групу для оперативного вирішення наявних  проблем та контролю за проведенням робіт по підготовці  навчальних закладів до нового навчального року.

       2.4. До 31 серпня 2015 року провести набір учнів до перших і десятих класів, забезпечити раціональне комплектування класів (груп) навчальних закладів системи загальної середньої освіти.

       2.5. Забезпечити 100% охоплення різними формами дошкільної освіти дітей 5-річного віку.

       2.6. До 15.08.2015 року провести об’їзд загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів комісією освітян за участю представників держслужби з надзвичайних ситуацій, міського РЕМу, водоканалу, управління з експлуатації газового господарства, держсанепідемслужби. Підготувати акти готовності навчальних закладів до нового навчального року.

       3. Рекомендувати підприємствам, установам, організаціям різних форм власності надавати допомогу закладам освіти при підготовці до нового навчального року та роботи в осінньо-зимовий період.

       4. Рішення виконкому міської ради від 26.08.2015 року № 161 «Про підготовку навчальних закладів міста до нового 2014-2015 навчального року»    зняти з контролю.

       5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Граділя І.І.




Міський голова                                                                                                              І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.