НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 06 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Звіт начальника відділу у справах молоді та спорту Коле..."  № 16 від 24.02.2015р. 
Документ №16 від 24.02.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.02.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 24.02.2015р.  № 16
 

Звіт начальника відділу у справах молоді та спорту Колесника В.Л. про хід виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в м.Коломиї на 2012-2016 рр.


Заслухавши звіт начальника відділу у справах молоді та спорту Колесника В.Л., виконком міської ради зазначає, що на виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в м. Коломиї на 2012-2016 рр. у місті проводиться певна робота щодо розвитку фізичних, морально-вольових та інтелектуальних здібностей людини, організації змістовного дозвілля.

       Для задоволення потреб населення в місті функціонують: 1 стадіон, 19 спортивних залів, 9 приміщень для фізкультурно-оздоровчих занять, 15 спортивних майданчиків, 7 майданчиків з тренажерним обладнанням. 

У мікрорайонах міста функціонують 3 антивандальних тренажерних майданчики. За підтримки міського голови в мікрорайонах міста встановлено 7 дитячих майданчиків.

У доброму стані спортивні зали ЗОШ № 1, 10, 4, 2, 5, 8. У 2014 році зроблено капітальну реконструкцію ФСК “Локомотив”. База ФСК “Локомотив”  обслуговує три збірні команди України: з боксу, важкої атлетики та пауерліфтингу. Традиційними стали турнір з міні-футболу ім. М.Гаріпова, турнір з міні-футболу серед школярів на призи міського голови та Міжнародний турнір з боксу “Матч чотирьох”.

На даний час в місті Коломиї збережена мережа дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Добре налагоджена робота в спортивних секціях ДЮСШ №1, ДЮСШ №2, ФСТ "Спартак" та ФСТ "Україна", де працює 37 тренерів-викладачів. Результатом їхньої роботи є високі досягнення вихованців цих шкіл на обласних, Всеукраїнських та Міжнародних змаганнях, а також включення їх до збірних команд України. Впродовж 2012-2014 років підготовлено: 8 майстрів спорту, 14 кандидатів у майстри спорту, 17 призерів Чемпіонатів України, 7 чемпіонів України, призера Чемпіонату Європи з боксу призера Чемпіонату Європи з важкої атлетики, володаря Кубку Європи з вільної боротьби, призера Чемпіонату світу з пауерліфтингу, 24 чемпіона області. Три роки поспіль ФСК “Локомотив” приймає Чемпіонат України з пауерліфтингу.

Протягом тривалого часу м. Коломия в обласній номінації «Спорт вищих досягнень» посідає друге місце в Івано-Франківській області.

Разом з тим є певні проблеми: відсутність басейну, стаціонарного спортивного залу ДЮСШ №2, необхідність реконструкції баскетбольного майданчика на стадіоні “Юність” та низька забезпеченість інвентарем спортивних шкіл. Потребує заміни асфальтне покриття навколо озера ім.Чехова. Враховуючи наведене, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

       1. Звіт начальника відділу у справах молоді та спорту міської ради Колесника В.Л. про хід виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту в м. Коломиї на 2012-2016 рр. взяти до відома.

       2. Управлінню освіти (Грицан М.М.), фінансовому управлінню (Г. Бакай) забезпечити придбання спортивної форми, інвентаря, реконструкцію спортивних майданчиків, ремонт спортзалів та оплату праці керівників спортивних гуртків у всіх загальноосвітніх закладах по видах спорту.

       3. Відділу у справах молоді та спорту міської ради (Колесник В.Л.):

       3.1. Організовувати спортивні заходи серед учнівської молоді.

       3.2. Щорічно до 15 квітня та 15 листопада проводити інвентаризацію спортивних споруд щодо їх готовності до експлуатації в літньому та зимовому періодах, забезпечити дотримання санітарно-гігієнічних норм та експлуатацію спортивних споруд згідно з правилами техніки безпеки.

       3.3. Спільно з спортивними школами, клубами продовжити роботу по залученню населення до активних занять фізичною культурою і спортом за місцем роботи та проживання.

       3.4. Проводити семінари з інструкторами та вчителями фізичного виховання.

       3.5. З метою популяризації різноманітних видів спорту систематично проводити зустрічі учнівської молоді з ветеранами спорту та видатними спортсменами міста.

       3.6. Проводити роботу по залученню в межах чинного законодавства позабюджетних та спонсорських коштів на фінансування фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів.

       4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця — відділ у справах молоді та спорту (В. Колесник).

       5. Контроль за виконанням рішення поставити на заступника міського голови І. Граділя.





Перший заступник міського голови                                                                 Т. Яворський



2011-2024 © Всі права застережено.