НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 06 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення міської програми протидії диверсійно-розв..."  № 4 від 26.01.2015р. 
Документ №4 від 26.01.2015р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про схвалення міської програми протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби з тероризмом і сепаратизмом на 2016-2020 роки
Рішення виконавчого комітету  №61 від 23.02.2016р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.01.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 26.01.2015р.  № 4
 

Про схвалення міської програми протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби з тероризмом і сепаратизмом на 2015 рік


         Розглянувши звернення начальника Коломийського міжрайонного відділу Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області Р.Парфана, керуючись Законами України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, ’’Про Службу безпеки України’’, Указом Президента України від 14.11.2014 р.  № 880/2014  ’’Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року  ’’Про невідкладні заходи із забезпечення державної безпеки’’,  виконком міської ради

вирішив:


       1. Схвалити міську програму протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби  з тероризмом  і сепаратизмом на 2015 рік (додається).

       2. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк) забезпечити подання програми для затвердження сесією Коломийської міської ради в установленому порядку.

       3. Координацію роботи та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця - відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк).

       4. Контроль за виконанням  рішення залишаю за собою.






Міський  голова                                                                                                       І. Слюзар


                                                                                                                                                                                                                                                                  


ПАСПОРТ

міської  програми

протидії диверсійно-розвідувальній діяльності

та боротьби з тероризмом і сепаратизмом

на 2015 рік



  1. Ініціатор розроблення програми (замовник): Коломийський міжрайонний відділ Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.
  2. Розробник програми: відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами  міської ради.
  3. Термін реалізації програми:      2015 рік
  4. Етапи фінансування програми:  2015 рік
  5. Обсяги фінансування програми (тис. грн.):

                   



Роки

Обсяги фінансування

в т.ч. за джерелами фінансування

міський бюджет

2015

50,0



  1. Очікуваними результатами виконання програми є:
  • підвищення ефективності реалізації регіональної програми протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби  з тероризмом  і сепаратизмом на 2015 рік



                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                        

1.  Загальні положення

          Кримський  півострів анексований Російською Федерацією. Незаконно створеними збройними формуваннями проросійського спрямування за підтримки військових підрозділів збройних сил Російської Федерації захоплена частина Донецької та Луганської областей. Активізувалась диверсійно-розвідувальна діяльність в інших областях держави, почастішали терористичні акти на території мирної частини України: на залізниці, в містах, на автошляхах.

         Враховуючи складність ситуації, розроблено міську програму протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби  з тероризмом  і сепаратизмом на 2015 рік. 



П. Обґрунтування доцільності розроблення програми

         Міська програма протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби з тероризмом і сепаратизмом на 2015 рік розроблена з метою реалізації  Законів України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’, ’’Про Службу безпеки України’’,  Указу Президента України від 14.11.2014 р.  № 880/2014  ’’Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 4 листопада 2014 року ’’Про невідкладні заходи із забезпечення державної безпеки’’.


Ш. Завдання  програми

       Завданням Програми є:

       - забезпечення паливно-мастильними матеріалами Коломийського міжрайонного відділу Управління служби безпеки України в Івано-Франківській області.



ІУ. Шляхи і способи виконання програми

        Враховуючи реальні можливості фінансування з міського бюджету, Коломийський міжрайонний відділ Управління служби безпеки України в Івано-Франківській області буде забезпечено паливно-мастильними матеріалами

   

У. Термін виконання програми

         Міська програма протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби  з тероризмом  і сепаратизмом  розрахована  на 2015 рік.



УІ. Обсяги та джерела фінансування програми

        Реалізація  заходів міської  програми протидії диверсійно-розвідувальній діяльності та боротьби з тероризмом і сепаратизмом на 2015 рік  здійснюватиметься за рахунок коштів міського бюджету.




2011-2024 © Всі права застережено.