НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 04 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про житлові питання..."  № 209 від 23.08.2016р. 
Документ №209 від 23.08.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.08.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.08.2016р.  № 209
 

Про житлові питання


Розглянувши протоколи Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району, протокол засідання громадської комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті міської ради від 10.08.2016р. №8/2016, керуючись чинним житловим законодавством та Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


1. Затвердити протокол Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району про надання  квартири _________, жилою площею 44,9 м2.

2. Видати ордер на квартиру _________, яка складається з двох кімнат, жилою площею 44,9м2 — Лемку  Любомиру Михайловичу, сім'я з чотирьох осіб, зі зняттям його з квартирного обліку при військовій частині А-0742.

Підстава: протокол Івано-Франківської

квартирно-експлуатаційної частини району.

3. Затвердити протокол Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району  про надання  квартири ___________, жилою площею 57,4 м2.

4. Видати ордер на квартиру __________, яка складається з трьох кімнат, жилою площею 57,4 м2 — Нестеренку Руслану Анатолійовичу, сім'я з п'яти осіб, зі зняттям його з квартирного обліку при військовій частині А-0742.

Підстава: протокол Івано-Франківської

квартирно-експлуатаційної частини району.

5. Затвердити протокол Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району  про надання  квартири ____________, жилою площею 43,4 м2.

6. Видати ордер на квартиру _______________, яка складається з двох кімнат, жилою площею 43,4 м2 — Кобилянському Мар'яну Васильовичу, сім'я з чотирьох осіб, зі зняттям його з квартирного обліку при військовій частині А-0742.

Підстава: протокол Івано-Франківської

квартирно-експлуатаційної частини району.

7. Затвердити протокол Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району про надання службового  жилого приміщення квартири ___________ військовослужбовцю Мельничуку Петру Васильовичу, сім'я з п'яти чоловік.

8. Видати службовий ордер на квартиру ____________, яка складається з трьох  кімнат, житловою площею 32,1м2 військовослужбовцю Мельничуку Петру Васильовичу, сім'я  з п'яти чоловік.

Підстава: протокол Івано-Франківської

квартирно-експлуатаційної частини району. 

9. Затвердити протокол Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району про надання службового  жилого приміщення квартири __________ військовослужбовцю Мельнику Олексію Михайловичу, сім'я з трьох чоловік.

10. Видати службовий ордер на квартиру __________, яка складається з двох кімнат, житловою площею 28,6м2 військовослужбовцю Мельнику Олексію Михайловичу, сім'я  з трьох чоловік.

Підстава: протокол Івано-Франківської

квартирно-експлуатаційної частини району.





Міський голова                                                                                                            І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.