НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про вжиття заходів з економії коштів місцевого бюджету ..."  № 98-р від 01.04.2020р. 
Документ №98-р від 01.04.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.04.2020



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 01.04.2020р.  № 98-р
 


Про вжиття заходів з економії коштів місцевого бюджету у зв’язку з установленим на території країни карантином




Відповідно до Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)», постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020р. №211 “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” (із змінами), керуючись рішеннями позапланових засідань міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 11.03.2020 року протокол №5, від 16.03.2020 року протокол №6, від 17.03.2020 року протокол №7, від 23.03.2020 року протокол №8 та з метою належної організації роботи виконавчих органів міської ради в умовах установленого на території України карантину, забезпечення економії коштів місцевого бюджету:



       1. Керівникам структурних підрозділів міської ради, які є головними розпорядниками бюджетних коштів, керівникам підприємств, установ, організацій та закладів, що належать до комунальної власності територіальної громади:

1.1. Організувати з 01 по 24 квітня 2020 року режим роботи окремих працівників підприємств, установ, організацій та закладів з можливістю виконувати роботу, визначену трудовим договором вдома (за місцем проживання).

1.2. Створити, за можливості, технічні умови виконувати посадові обов’язки в умовах дистанційної роботи.

1.3. Забезпечити оплату праці таких працівників за період роботи вдома з врахуванням дотримання економії бюджетних коштів, але не нижче мінімальної заробітної плати, зокрема забезпечити нарахування всіх обов’язкових виплат.  

2. Відділу кадрів міської ради (Ольга Денисюк) підготувати проект розпорядження міського голови щодо роботи посадових осіб місцевого самоврядування та інших працівників Коломийської міської ради в період дії карантину з врахуванням пункту 1 даного розпорядження.

3. Загальному відділу міської ради (Наталія Волчинська) довести розпорядження до керівників структурних підрозділів міської ради, які є головними розпорядниками бюджетних коштів, керівників підприємств, установ, організацій та закладів, що належать до комунальної власності територіальної громади.

4. Організацію виконання розпорядження доручити секретарю міської ради, заступникам міського голови, керуючому справами виконавчого комітету міської ради.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.





Міський голова                                                                                                   Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.