НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про стан виконання регуляторних актів протягом 2015 рок..."  № 144 від 21.06.2016р. 
Документ №144 від 21.06.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.06.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 21.06.2016р.  № 144
 

Про стан виконання регуляторних актів протягом 2015 року


       Регуляторна діяльність спрямована на підготовку, прийняття, відстеження результативності та перегляд регуляторних актів, яка здійснюється регуляторними органами, відповідно до  Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” (надалі — Закон).

       Одним із обов’язкових елементів успішної регуляторної політики є наявність особливої процедури прийняття регуляторних актів, що передбачає обов’язкове планування розробки проекту регуляторного акта, підготовку аналізу регуляторного впливу до проекту регуляторного акта, проведення громадського обговорення проекту регуляторного акта, а також систематичне проведення оцінки результативності регуляторного акта.

Для вдосконалення правового регулювання господарських відносин та недопущення прийняття економічно недоцільних та неефективних законодавчих документів місцевого значення протягом 2015 року та січня-травня 2016 року прийнято 7 регуляторних актів, розроблених у відповідності до вимог Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та затверджених рішеннями міської ради (2) та виконавчого комітету (5). Проведено 7 громадських слухань.

       В стадії розробки знаходяться 4 проекти рішення.

       Враховуючи вищезазначене, виконком міської ради

в и р і ш и в:


         1. Інформацію про стан  виконання регуляторної політики  протягом 2015-2016 років в місті Коломиї взяти до відома.

2. Начальникам  відділів і управлінь міської ради, керівникам комунальних підприємств міста, які розробляють регуляторні акти:

- до 01 вересня 2016 року подати у відділ економіки та муніципального розвитку міської ради звіти про базові, повторні та періодичні відстеження діючих регуляторних актів;

- до 30 листопада 2016 року подати у відділ економіки та муніципального розвитку міської ради пропозиції щодо включення до плану діяльності з підготовки проектів регуляторних актів на 2017 рік.

      1. Відділу економіки та муніципального розвитку міської ради (С.Сенюк) підготувати проект рішення міської ради до 01 грудня 2016 року  про план діяльності з підготовки  проектів регуляторних актів на 2017 рік.
      2. Контроль за здійснення регуляторної діяльності та узагальнення всіх етапів процедури прийняття регуляторних актів, відкритості усіх процесів підготовки проектів регуляторних актів та їх обговорення покласти на відділ економіки та муніципального розвитку (С.Сенюк).
      1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови С. Коцюра.





Міський голова                                                                                                                І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.