НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 28 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про завершення 2015-2016 навчального року та хід підгот..."  № 143 від 21.06.2016р. 
Документ №143 від 21.06.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.06.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 21.06.2016р.  № 143
 


Про завершення 2015-2016 навчального року та хід підготовки до нового 2016-2017 навчального року

       

Впродовж навчального року всі навчальні заклади міста працювали стабільно. Управління освіти спрямовувало свої зусилля на успішне завершення навчального року та розробило основні заходи з підготовки закладів освіти до нового навчального року.

Вжиті заходи дозволили організовано завершити навчальний рік, на належному рівні провести державну підсумкову атестацію в загальноосвітніх навчальних закладах та сприяти проведенню зовнішнього незалежного оцінювання.

Навчальні заклади своєчасно забезпечені випускною документацією (атестатами, свідоцтвами, похвальними грамотами тощо).

При загальноосвітніх навчальних закладах організовано роботу пришкільних і відпочинкових таборів з одноразовим харчуванням та мовних таборів, у яких відпочиває понад 370 учнів шкіл.

У минулому навчальному році високих результатів досягли учні шкіл міста на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, турнірах, змаганнях. Четверо учнів стали переможцями ІV етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових предметів.

Керівники навчальних закладів міста вже розробили конкретні заходи щодо проведення ремонтних робіт навчальних приміщень, електричних мереж, систем тепло- та водопостачання, заміри опору ізоляції, чистки димоходів, перезарядки вогнегасників та ін.

До початку навчального року необхідно виконати будівельні роботи щодо завершення будівництва їдальні ЗОШ І-ІІІ ступенів №10, продовжити роботи по заміні віконних блоків на нові енергоефективні, оновлювати застарілу комп'ютерну техніку шкіл, систематично поновлювати бібліотечні фонди, провести підготовчі роботи щодо поліпшення організації та якості харчування у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах.

Зважаючи на викладене, виконком міської ради

в и р і ш и в:

       1. Управлінню освіти міської ради (Л.Бордун) та керівникам загальноосвітніх навчальних закладів забезпечити:

       1.1. Своєчасну виплату заробітної плати та відпускних педагогічним працівникам з обов’язковим наданням матеріальної допомоги на оздоровлення. Здійснювати фінансування інших видатків, передбачених кошторисними призначеннями.

       1.2.  Проведення до кінця серпня 2016 року звітів керівників навчальних закладів перед громадськістю.

       1.3.  Проведення міської серпневої конференції педагогічних працівників.

       1.4. Проведення 1 вересня 2016 року свята «День знань» та першого уроку на тему «Нам пора для України жить».

1.5. Облік дітей і підлітків шкільного віку та залучення їх до навчання відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12.04.2000 року №646 «Про затвердження Інструкції з обліку дітей і підлітків шкільного віку».

1.6. Харчування учнів відповідно до вимог чинного законодавства України та рішень міської ради.

1.7.  До 1 серпня 2016 року передплату фахових періодичних видань для навчальних закладів.

1.8. Контроль за подальшим здобуттям повної загальної середньої освіти випускниками дев'ятих класів

1.9. Рівний доступ до якісної освіти осіб з обмеженими можливостями.

1.10.  До 15 серпня 2016 року завершення ремонтних робіт у навчальних закладах, оформлення актів готовності їх до нового навчального року.

1.11. До 31 серпня 2016 року набір учнів та комплектацію перших і десятих класів загальноосвітніх навчальних закладів.

2. Начальнику управління освіти Л.Бордуну підготувати проект Положення про порядок загальної міської електронної реєстрації дітей до поступлення у дошкільні навчальні заклади м. Коломиї та подати на затвердження сесії міської ради до 01.09.2016 року.

3. КЗ КМР «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (В.Мельничук) та управлінню освіти (Л.Бордун) забезпечити проведення медичних оглядів учнів загальноосвітніх, дошкільних навчальних закладів та педагогічних працівників відповідно до чинного законодавства.

4. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – управління освіти (Л.Бордун).

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови В.Бойцана.

       




Міський  голова                                                                                                    І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.