НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 24 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на придбання житла..."  № 44 від 26.03.2020р. 
Документ №44 від 26.03.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.03.2020



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 26.03.2020р.  № 44
 

                                            

Про надання дозволів на придбання і відчуження  житла


З метою охорони і захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм нерухомого майна, в тому числі житла, право власності на яке, або право користування яким вони мають, розглянувши заяви громадян, врахувавши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись статтями 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 177 Сімейного кодексу України, статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет міської ради

вирішив:


       1. Надати дозвіл громадянці ______________ відчужити Ѕ частки квартири № __ по вулиці  __________________, в місті Коломиї, яка належить їй на праві приватної спільної часткової власності на ім’я  __________________, де право на проживання і користування мають малоліт______________________, _______ року народження, та ____________________ року народження.

       2. Надати дозвіл неповнолітньому __________________________ року народження,  укласти договір дарування і придбати ј частки квартири ____ по вулиці  ________, в місті Коломиї від матері ___________(довіреність на ім’я _____________________ від _______ року), де право на проживання і користування має малолітній _____________, ______- року народження.

       3. Надати дозвіл громадянам ________________ та ___________ відчужити 84/100 частки квартири №__ по вулиці ____________, ____,  в місті Коломиї, які належать їм на праві приватної спільної часткової власності на користь___________, де право на проживання і користування мають малолітні ________________, _________ року народження, та ____________, __________ року народження.

       4. Надати  дозвіл _____________ відчужити Ѕ частки квартири №_____ по вулиці _______, ___, в місті Коломиї на користь ________, які належать йому на праві приватної власності, де право на проживання і користування має неповнолітній _____________, _______року народження.

       4.1. Надати дозвіл неповнолітньому __________, ___________ року народження, укласти договір дарування і придбати Ѕ частки квартири № _____ по вулиці __________, _____ в місті Коломиї від батька _____________ за згодою матері   ____________.

       5. Надати дозвіл батькам ______________та _________________ від імені малолітнього сина ____________, ____________ року народження, укласти договір дарування і придбати в дар квартиру № ____, яка розташована  по вулиці ___________, ___, в місті Коломиї від _______________(довіреність на ім’я _____________ від  __________ року).

       6. Надати дозвіл громадянам ____________ та  ________ відчужити 3/4 частки квартири № ___ по вулиці  ______, ____, в місті Коломиї, які належать їм на праві приватної спільної часткової власності  на користь  __________________, де право на проживання і користування має неповнолітній ______________, ______________ року народження.





Міський голова                                                                                                              Ігор Слюзар






2011-2024 © Всі права застережено.