НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін та доповнень до Регламенту виконавчог..."  № 125 від 18.05.2016р. 
Документ №125 від 18.05.2016р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради восьомого демократичного скликикання
Рішення виконавчого комітету  №247 від 15.12.2020р. Внесено зміни

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.05.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 18.05.2016р.  № 125
 

Про внесення змін та доповнень до Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання


Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


в и р і ш и в:


       1. Внести такі зміни та доповнення  до Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 22.12.2015р. №293:

1.1. Пункт 4.2. доповнити абзацом такого змісту:

«Після  набуття членами виконавчого комітету міської ради повноважень їм видається персональна картка голосування у електронній системі голосування «Віче».

1.2. Пункт 4.3. доповнити абзацами такого змісту:

«До початку роботи засідання виконавчого комітету члени виконавчого комітету міської ради зобов'язані зареєструватися у працівників загального відділу міської ради, у разі використання програмно-технічного комплексу системи електронного голосування «Віче», реєстрація членів виконавчого комітету здійснюється за допомогою системи електронного голосування.

У разі, якщо член виконавчого комітету відсутній в залі засідань, але його персональна електронна картка зареєстрована у системі електронного голосування «Віче», працівники загального відділу вилучають картку для голосування. Після прибуття члена виконавчого комітету до зали проведення засідання  йому  повертають  картку.

Дані щодо реєстрації оголошуються головуючим на початку засідання».

1.3. Абзац перший пункту 4.13 викласти в такій редакції:

«Засідання виконавчого комітету міської ради оформляється протоколом. У разі використання програмно-технічного комплексу системи електронного голосування протокол формується за її допомогою, а також ведеться аудіо запис засідання. У випадку проведення засідання поза приміщенням міської ради аудіозапис ведеться при технічній можливості такого запису. Відповідальним за оформлення протоколу засідання є загальний відділ міської ради.»

       1.4. Пункт 6.1. доповнити абзацами такого змісту:

«Член виконавчого комітету голосує особисто. У випадку використання програмно-технічного комплексу системи електронного голосування “Віче” голосування здійснюється виключно персональною електронною карткою.

Забороняється передавати картку для голосування іншим членам виконавчого комітету і відповідно голосувати декількома картками. Член виконавчого комітету при виході із зали проведення засідання зобов’язаний  забрати персональну картку для голосування з собою.

У випадку заяви члена виконавчого комітету щодо неспрацювання його пульта для голосування працівник міської ради, відповідальний за технічне забезпечення роботи системи голосування «Віче», перевіряє  пульт та інформує головуючого на засіданні про результати перевірки. У разі виявлення порушення в роботі пульта проводиться повторне голосування».

       2. Керівникам виконавчих органів міської ради забезпечити ознайомлення із даними змінами та доповненнями до Регламенту посадових осіб міської ради та контроль за їх дотриманням.

       3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Т. Кухтара.





Міський голова                                                                                                  І. Слюзар


2011-2024 © Всі права застережено.