НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 02 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання допомоги на лікування..."  № 105 від 26.04.2016р. 
Документ №105 від 26.04.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.04.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 26.04.2016р.  № 105
 

Про надання допомоги на лікування



       Розглянувши заяви громадян про надання грошової допомоги, керуючись Законом України “ Про місцеве самоврядування в Україні ” та рішенням міської ради від 10.12.2015 р. № 13-3/2015 “Про міський бюджет на 2016 р.”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:

1. Надати грошову допомогу:

1.1. Балагураку Владиславу Івановичу, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень за проведене оперативне лікування в американському інституті лазерних технологій "AILAS", м. Київ.

1.2. Бойчук Ганні Яківні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень гривень за проведене оперативне лікування в клініці мікрохірургії ока “Ваш зір”, м. Чернівці.

1.3. Бойчуку Михайлу Васильовичу, що проживає по вулиці __________, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в “Інституті отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України”, м. Київ.

1.4. Бублику Анатолію Сергійовичу, що проживає по вулиці _________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в обласній клінічній лікарні № 1, м. Івано-Франківськ.

1.5. Гаварецькій Оксані Володимирівні, що проживає по вулиці __________, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування сина в обласній дитячій клінічній лікарні, м. Івано-Франківськ.

1.6. Годованець Ларисі Василівні, що проживає по вулиці __________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в центральній районній лікарні, м. Коломия.

1.7. Греблюк Оксані Іванівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в обласному клінічному онкодиспансері, м. Івано-Франківськ.

1.8. Григорчуку Зенону Ярославовичу, що проживає по вулиці _________, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в обласному клінічному онкологічному диспансері, м. Івано-Франківськ.

1.9. Дуді Розалії Антонівні, що проживає по вулиці __________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в центральній районній лікарні, м. Коломия.

1.10. Казанцевій Марії Василівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в регіональному центрі мікрохірургії ока, м. Чернівці.

1.11. Канчузі Миколі Андрійовичу, що проживає на проспекті _________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в центральній районній лікарні, м. Коломия.

1.12. Каратник Уляні Любомирівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в клінічній лікарні “Феофанія”, м. Київ.

1.13. Кіданецькій Марії Василівні, що проживає по вулиці _______, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в центральній районній лікарні, м. Коломия.

1.14. Комар Наталії Омелянівні, що проживає по вулиці _____, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в обласному онкологічному диспансері, м. Брест.

1.15. Конопльовій Ганні Михайлівні, що проживає по вулиці _________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в центрі відновлення зору Анатолія Совви, м. Чернівці.

1.16. Костюку Дмитру Михайловичу, що проживає на площі _____________, в розмірі 2500 (дві тисячі п’ятсот) гривень за проведене оперативне лікування в клінічній лікарні львівської залізниці, м. Львів.

1.17. Костюку Руслану Михайловичу, що проживає по вулиці __________, в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в шведсько-українській клініці "Angelholm", м. Чернівці.

1.18. Коту Богдану Степановичу, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в обласній клінічній лікарні, м. Київ.

1.19. Курець Ользі Броніславівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в центральній районній лікарні, м. Коломия.

1.20. Лукавецькій Любові Михайлівні, що проживає по вулиці _________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в регіональному центрі мікрохірургії ока, м. Чернівці.

1.21. Луцик Марії Дмитрівні, що проживає по вулиці ____________, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в обласній клінічній лікарні, м. Івано-Франківськ.

1.22. Мартинюку Івану Ярославовичу, що проживає по вулиці _______________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в обласній клінічній лікарні, м. Івано-Франківськ.

1.23. Масик Марії Степанівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в ТЗоВ “Центрі травматології та ортопедії”, м. Чернівці.

1.24. Матейчук Іванні Антонівні, що проживає на бульварі _________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в клініці лазерної мікрохірургії ока “AS”, м. Чернівці.

1.25. Наливайчуку Василю Васильовичу, що проживає по вулиці ____________ в розмірі 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень за проведене оперативне лікування в шведсько-українській клініці "Angelholm", м. Чернівці.

1.26. Новосельчуку Павлу Івановичу, що проживає по вулиці __________, в розмірі 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень за проведене оперативне лікування в інституті серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова, м. Київ.

1.27. Озарко Галині Михайлівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в обласному клінічному онкологічному диспансері, м. Івано-Франківськ.

1.28. Оліградській Тетяні Ярославівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень за проведене оперативне лікування сина в західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі, м. Львів.

1.29. Павлюк Ганні Дмитрівні, що проживає по вулиці ____________, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в обласному клінічному онкологічному диспансері, м. Івано-Франківськ.

1.30. Параничу Роману Лук’яновичу, що проживає по вулиці __________, в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в “Інституті отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України”, м. Київ.

1.31. Пожоджук Людмилі Семенівні, що проживає по вулиці ___________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в клініці мікрохірургії ока, м. Чернівці.

1.32. Протопович Оксані Любомирівні, що проживає на проспекті ________ в розмірі 1500 (одна тисяча п’ятсот) гривень за проведене оперативне лікування в обласному клінічному онкологічному диспансері, м. Чернівці.

1.33. Солоджук Ларисі Ігорівні, що проживає по вулиці __________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в обласній клінічній лікарні, м. Івано-Франківськ.

1.34. Томенко Євдокії Василівні, що проживає по вулиці ____________, в розмірі 1000 (одна тисяча) гривень за проведене оперативне лікування в центрі відновлення зору Анатолія Совви, м. Чернівці.

1.35. Федюк Галині Степанівні, що проживає по вулиці _________, в розмірі 3000 (три тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в міжрайонному онкологічному диспансері, м. Коломия.

1.36. Хвостікову Миколі Олександровичу, що проживає на бульварі ______________, в розмірі 2000 (дві тисячі) гривень за проведене оперативне лікування в національному інституті раку, м. Київ.

Сума: 62500 (шістдесят дві тисячі п’ятсот) гривень.

Всього: 62500 (шістдесят дві тисячі п’ятсот) гривень.

2. Фінансовому управлінню міської ради перерахувати кошти в сумі 62500 (шістдесят дві тисячі п’ятсот) гривень на рахунок управління праці та соціального захисту населення Коломийської міської ради за рахунок коштів соціального захисту населення.



Міський голова                                                                                                                 І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.