НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про житлові питання..."  № 83 від 22.03.2016р. 
Документ №83 від 22.03.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.03.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.03.2016р.  № 83
 

Про житлові питання


Розглянувши заяви про взяття на квартирний облік, протокол засідання громадської комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті міської ради від 10.03.2016р. №2/2016, керуючись чинним житловим законодавством та Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

                                                        вирішив:

1.  Взяти на  квартирний облік за місцем проживання Соботяка Євгена Володимировича у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення  житловою площею, сім'я з чотирьох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом, як ветерана війни — учасника бойових дій, обліковий номер 2829.

                                     Підстава: заява Соботяка Є.В.

2. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Вінтоняк Лесю Ігорівну у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення  житловою площею, сім'я з шести осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом, як одинока матір, обліковий номер 2830.

                                     Підстава: заява  Вінтоняк Л.І.

3. Затвердити протокол Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району про надання  квартири ______, жиловою площею 42,2 квадратних метрів.

4. Видати ордер на квартиру _____, яка складається з трьох кімнат, жилою площею 42,2 квадратних метрів — Фіалковському Віктору  Володимировичу, сім'я з чотирьох осіб, зі зняттям його з квартирного обліку при військовій частині А-1267.

                                 Підстава: протокол Івано-Франківської

                                                  квартирно- експлуатаційної частини району.

     5. Затвердити протокол Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району  про надання  квартири _____, жиловою площею 57,9 квадратних метрів.

6. Видати ордер на квартиру _____, яка складається з трьох кімнат, жилою площею 57,9 квадратних метрів — Демченку Валерію Валерійовичу, сім'я з п'яти осіб, зі зняттям його з квартирного обліку при військовій частині А-1267.

                             Підстава: протокол Івано-Франківської

                                              квартирно-експлуатаційної частини району.

7. Продовжити термін дії ордеру на вселення гр. Алексеєвої Я.Д. для оформлення договору найму соціального житла.




Міський голова                                                                                                            І. Слюзар                                      



2011-2024 © Всі права застережено.