НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про доповнення Інструкції з діловодства в Коломийській ..."  № 82 від 22.03.2016р. 
Документ №82 від 22.03.2016р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про Інструкцію з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах
Рішення виконавчого комітету  №37 від 27.02.2018р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.03.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.03.2016р.  № 82
 



Про доповнення Інструкції з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах



       На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2016р. №109 «Про затвердження Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийнятими такими зборами», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком міської ради

в и р і ш и в :

       1. Доповнити розділ V Інструкції з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах, затверджену рішенням виконкому від 26.06.2012р. №185 наступними пунктами:


«Порядок формування справ протоколів співвласників

багатоквартирного будинку та їх зберігання


       297. Після надходження до виконавчого комітету заяви та протоколу зборів співвласників багатоквартирного будинку відповідальний за зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами (далі – Відповідальний за зберігання протоколу) реєструє заяву в журналі реєстрації та здійснює перевірку відповідно до Порядку зберігання протоколів зборів співвласників багатоквартирного будинку та розміщення інформації про рішення, прийняті такими зборами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.02.2016р. № 109 (далі – Порядок).

       298. У разі невідповідності поданих документів вимогам зазначеного Порядку, відповідальний за зберігання протоколу у строк, що не перевищує п’яти робочих днів з дня надходження зазначених документів до виконавчого комітету, повертає їх заявнику разом із супровідним листом за підписом міського голови із зазначенням конкретних підстав для повернення.

       Після реєстрації формується справа постійного терміну зберігання в такому складі: внутрішній опис документів у справі, заяви разом з протоколами в хронологічному порядку, листування та інші матеріали, що стосуються справи.

299. Надання копій протоколу здійснюється у порядку згідно Закону України «Про доступ до публічної інформації» у строк відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2016 р. № 109.

300. У разі звільнення з посади особи, визначеної відповідальною за зберігання протоколу, справи в упорядкованому стані згідно акту прийому-передачі передаються іншій визначеній посадовій особи.»


       2. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Т. Кухтара.






Міський голова                                                                                                        І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.