НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 04 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про житлові питання..."  № 51 від 23.02.2016р. 
Документ №51 від 23.02.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.02.2016р.  № 51
 

Про житлові питання


Розглянувши заяви про взяття на квартирний облік, протокол засідання громадської комісії з житлових питань  при виконавчому комітеті міської ради від 28.01.2016р. №1/2016, керуючись чинним житловим законодавством та Законом України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради

                                                        вирішив:


1. Взяти на квартирний облік сім'ю Ткачука Юрія Ярославовича, як таку, що проживає в одній кімнаті квартири дві сім'ї та особи різної статі старше за 9 років, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення  житлом як ветерана війни — учасника бойових дій, обліковий номер 2826.

                                      Підстава: заява Ткачука Ю.Я.

2. Взяти на  квартирний облік за місцем проживання Дячука Віктора Васильовича у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення  житловою площею, сім'я з шести осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом, як ветерана війни — учасника бойових дій, обліковий номер 2827.

                                     Підстава: заява Дячука В.В.

3. Включити Сапліна Володимира Івановича до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення  житлом як ветеран війни- учасник бойових дій. Перебуває на квартирному обліку за місцем проживання, проживає в гуртожитку, сім'я  з чотирьох осіб.

                                    Підстава: заява Сапліна В. І. 

4. Надати Марчуку Володимиру Васильовичу квартиру №16 в будинку №15 по вул. Сахарова, інваліду війни II групи, учаснику бойових дій в Афганістані, придбану за кошти субвенції з державного бюджету.

5. Видати ордер на  квартиру №16 в будинку №15 по вул. Сахарова,  загальною площею 43 квадратних метрів, житловою площею 28,5 квадратних метрів, яка складається з двох кімнат і кухні - Марчуку Володимиру Васильовичу, сім'я з двох осіб, зі зняттям його з квартирного обліку.

6. Надати Котюку Ярославу Ярославовичу квартиру №10 в будинку №268 по вул. Мазепи інваліду війни, учаснику АТО, придбану за кошти субвенції з державного бюджету.

7. Видати ордер на квартиру №10 в будинку № 268 по вул. Мазепи, загальною площею 36,3 квадратних метрів, житловою площею 18,6 квадратних метрів, яка складається з однієї кімнати та кухні - Котюку Ярославу Ярославовичу, сім'я з трьох осіб, зі зняттям його з квартирного обліку.

                                                             



Відділу бухгалтерського


Міський голова                                                                                                                І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.