НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 09 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про виконання плану дій із впровадження в місті у 2015 ..."  № 33 від 23.02.2016р. 
Документ №33 від 23.02.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.02.2016



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.02.2016р.  № 33
 

Про виконання плану дій із

впровадження в місті у 2015

році Ініціативи «Партнерство

«Відкритий Уряд»


       На виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.11.2014 року №1176-р «Про затвердження плану дій із впровадження Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» у 2014-2015 роках», розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 30.12.2014 року №808 «Про затвердження плану дій із впровадження в області у 2015 році Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд», виконавчим комітетом міської ради було прийнято рішення від 26.01.2015 №14 «Про затвердження плану дій із впровадження в місті у 2015 році Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

       Відповідно до затвердженого плану дій міською радою впродовж року забезпечено участь громадськості у процесі формування та реалізації державної політики, вирішенні питань місцевого значення шляхом проведення громадських слухань та обговорень, відкритих засідань сесій міської ради та виконавчого комітету. Проекти рішень та прийняті рішення міської ради, виконавчого комітету, а також розпорядження міського голови були розміщені на офіційному сайті міської ради у розділі «Нормативна база».

       З метою ознайомлення зі змінами, що відбувалися в законодавстві та поглибленого вивчення положень нормативно-правових актів, що стосуються роботи усіх посадових осіб місцевого самоврядування з питань взаємодії з громадськістю, проводились семінари-навчання, до яких долучались депутати міської ради, громадські активісти.

       Протягом 2015 року працівники міської ради неодноразово проходили навчання на короткострокових тематичних семінарах в обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ організацій за темами: «Робота з електронним документами», «Техніка комунікації і ведення переговорів», «Управління змінами в умовах реалізації реформи децентралізації влади в Україні», «Надання адміністративних послуг», «Організація електронного документообігу», «Захист прав та інтересів дітей», «Ефективне спілкування з відвідувачами місцевих органів влади», «Забезпечення до ступу до публічної інформації» та іншими.

       У липні 2015 року було проведене навчання працівників міської ради щодо основних положень Закону України «Про запобігання корупції».

       На офіційному сайті міської раді створено рубрику: «Децентралізація влади і реформа місцевого самоврядування»,        постійно оновлювалася інформація у розділі «Доступ до публічної інформації».

       Відповідно до затвердженого графіка у структурних підрозділах міської ради, комунальних підприємствах, закладах освіти та культури відбулись обговорення змін до Конституції України щодо децентралізації влади.

       Обов’язки та відповідальність з організації роботи щодо дотримання вимог законодавства із запобігання корупції у виконавчих органах міської ради розпорядженням міського голови від 07.11.2008 року №305-р покладено на начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами О.С. Кротюка. Відділом з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради на виконання вимог Закону було розроблено план заходів, спрямованих на боротьбу з корупцією, затверджених міським головою 12.01.2015 р. та розпорядженням міського голови від 03.06.2014 року №99-р «Про затвердження завдань і заходів з виконання регіональної цільової програми і протидії корупції на 2014-2015 роки». Складено перелік посад, які займають посадові особи місцевого самоврядування, на яких є високий ризик прояву корупції та затверджено міським головою 12.01.2015 року.

       Юридичним відділом міської ради забезпечено проведення правової експертизи проектів рішень міської ради, виконавчого комітету, розпоряджень міського голови.

       З метою удосконалення роботи центру надання адміністративних послуг міської ради рішенням міської ради від 10.11.2015 №2-1/2015 збільшено чисельність центру надання адміністративних послуг, проведено ремонт наданого приміщення для забезпечення належних умов прийому громадян. Рішенням міської ради від 21.01.2016 року №157-4/2016 утворено у складі виконавчих органів міської ради управління надання адміністративних послуг міської ради (без статусу юридичної особи) зі штатною чисельністю 16 штатних одиниць, в тому числі за рахунок восьми штатних одиниць центру надання адміністративних послуг міської ради.

       Враховуючи вищезазначене, виконавчий комітет міської ради

       

вирішив:


       1. Інформацію про впровадження в місті у 2015 році Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» взяти до відома.

       2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 26.01.2015 №14 «Про затвердження плану дій із впровадження в місті у 2015 році Ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» зняти з контролю.




Міський голова                                                                                                          І. Слюзар




2011-2024 © Всі права застережено.