НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 28 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про звернення Коломийської міської ради до Президента У..."  № 4424-59/2020-59 від 20.02.2020р. 
Документ №4424-59/2020 від 20.02.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

24.02.2020



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(59  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 20.02.2020р.  № 4424-59/2020-59
 

Про звернення Коломийської міської ради до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:


1. Підтримати звернення Коломийської міської ради до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова, Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо встановлення абонентської плати за розподіл (доставку) природного газу (додається).

    1. Рішення та текст звернення надіслати Президенту України Володимиру Зеленському, Голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову, Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку та оприлюднити на офіційному сайті міської ради.
    2. Організацію та контроль за виконанням рішення покласти на секретаря міської ради Олега Романюка.



Міський голова                                                                                   Ігор Слюзар



Президенту України

Володимиру Зеленському


Голові Верховної Ради України

Дмитру Разумкову


Прем’єр-міністру України

Олексію Гончаруку


       Ми, депутати Коломийської міської ради, звертаємо вашу увагу на неприпустимість ситуації, яка викликала широкий резонанс серед населення нашого регіону та всієї України щодо постанови Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 24 грудня 2019 року № 3013 «Про встановлення тарифів для ТОВ “ОПЕРАТОР ГТС УКРАЇНИ” на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на регуляторний період 2020-2024 року» та наказу «Щодо встановлення ціни на газ для побутових споживачів та релігійних організацій у січні 2020 року».

Населення обурене, така ситуація ставить їх у критичне становище, оскільки всі витрати зі встановлення газопостачальних приладів (прокладання труб від центрального газоперегону до власних будинків, зварювальні роботи, необхідні матеріали, лічильники, робота спеціалістів) оплатили споживачі. Нічого не змінилося і на сьогодні – при будівництві індивідуального або багатоквартирного будинку необхідно за власний кошт виготовити документацію, прокласти труби, здійснити підключення. Тож абонплату за транспортування газу вважаємо здирницькою та необґрунтованою.

З огляду на вищевикладене, та суспільну напругу, звертаємось з проханням розглянути питання скасування абонентської плати за транспортування газу для населення та скасувати постанову Національної Комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 24 грудня 2019 року № 3013 «Про встановлення тарифів для ТОВ “ОПЕРАТОР ГТС УКРАЇНИ” на послуги транспортування природного газу для точок входу і точок виходу на регуляторний період 2020-2024 року».



Депутати Коломийської міської ради

VII демократичного скликання

Прийнято на 59 сесії міської ради

VII демократичного скликання       

20 лютого 2020 року                             



2011-2024 © Всі права застережено.