НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про заходи щодо наповнення бюджету, ефективного та раці..."  № 34-р від 05.02.2020р. 
Документ №34-р від 05.02.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.02.2020



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 05.02.2020р.  № 34-р
 

Про заходи щодо наповнення

міського бюджету, ефективного

та раціонального використання

бюджетних коштів і

посилення фінансово-бюджетної

дисципліни на 2020 рік



Відповідно до Закону України від 24.12.2015 року № 911-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (зі змінами), постанов Кабінету Міністрів України від 14.01.2015 року № 6 «Деякі питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» (зі змінами), від 23.01.2015 року № 11 «Деякі питання надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» (зі змінами) та від 11.10.2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами), розпорядження Івано-Франківської ОДА від 30.01.2020 року № 36 «Про заходи щодо наповнення місцевих бюджетів області, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2020 рік», з метою забезпечення відповідності повноважень щодо здійснення витрат бюджету, обсягу надходжень до бюджету на відповідний період, проведення своєчасної та у повному обсязі оплати праці працівникам бюджетних установ і розрахунків за енергоносії та комунальні послуги, які споживаються бюджетними установами:


1. Затвердити заходи щодо наповнення бюджету міста Коломиї, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2020 рік (додається).

2. Головним розпорядникам коштів міського бюджету забезпечити виконання передбачених заходів щодо наповнення міського бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2020 рік. Інформацію про їх виконання подавати щоквартально, до 8 числа місяця наступного за кварталом, направляти фінансовому управлінню для узагальнення і подання міській раді та Департаменту фінансів ОДА.

3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – фінансове управління міської ради (Ганна Бакай).

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Володимира Бойцана.



Секретар міської ради                                                                                    Олег Романюк


                                                                                       ЗАТВЕРДЖЕНО

                                                                                       розпорядження міського                                                                                                голови

                                                                                       від 05.02.2020 р. № 34-р


Заходи

щодо наповнення бюджету міста Коломиї, ефективного та раціонального використання бюджетних коштів і посилення фінансово-бюджетної дисципліни

на 2020 рік


з/п

Зміст заходу

Виконавці

Термін виконання

1.

Забезпечити виконання затверджених планових показників по доходах бюджету міста з урахуванням залучення додаткових джерел надходжень, у тому числі за рахунок розширення бази оподаткування.

Фінансове управління

Щомісячно, впродовж 2020 року

1.1.

Забезпечити проведення відповідно до ризикоорієнтованої системи документальних перевірок суб’єктів господарювання на предмет повноти розрахунків з бюджетом.

Фінансове управління

Впродовж 2020 року

1.2.

Забезпечити дієву роботу комісій з легалізації заробітної плати та комісій і робочих груп з питань погашення заборгованості із заробітної плати, забезпечення своєчасності і повноти сплати податків до бюджету.

Департамент соціальної політики

Щоквартально, впродовж 2020 року

1.3.

Активізувати роботу, спрямовану на легалізацію заробітної плати та дотримання на підприємствах усіх форм власності, в установах та організаціях законодавства про працю.

Департамент соціальної політики, відділ з питань контролю праці міської ради

Впродовж 2020 року

1.4.

Вжити відповідних заходів щодо приведення договорів оренди земельних ділянок у відповідність до вимог чинного законодавства з урахуванням проведеної нормативно - грошової оцінки землі.

Відділ земельних відносин міської ради

Впродовж 2020 року

2.

Здійснювати планування та фінансування видатків із міського бюджету, пов’язаних із стимулюванням працівників бюджетних установ, за умови забезпечення у повному обсязі за рахунок бюджетних коштів обов’язкових виплат із заробітної плати працівникам, інших соціальних виплат та видатків на проведення розрахунків за комунальні послуги та енергоносії.

Головні розпорядники коштів міського бюджету

Впродовж 2020 року

3.

Розробити та затвердити на 2020 рік план заходів з енергозбереження із забезпеченням зменшення споживання бюджетними установами теплоенергоносіїв у натуральних показниках.

Головні розпорядники коштів міського бюджету

До 1 квітня 2020 року

4.

Забезпечити проведення своєчасної та в повному обсязі оплати праці працівникам бюджетних установ і розрахунків за енергоносії та комунальні послуги, що споживаються бюджетними установами, недопущення виникнення кредиторської заборгованості за іншими захищеними видатками загального фонду місцевого бюджету, а також зменшення обсягу дебіторської заборгованості.

Головні розпорядники коштів міського бюджету

Щомісячно, впродовж 2020 року

5.

Здійснювати у разі виникнення заборгованості із заробітної плати, інших соціальних виплат і оплати енергоносіїв та комунальних послуг комплекс заходів щодо погашення заборгованості із таких виплат, забезпечивши використання не менш як 90 відсотків наявних коштів, насамперед загального фонду міського бюджету.

Фінансове управління, головні розпорядники коштів міського бюджету

Впродовж 2020 року

6.

Провести інвентаризацію невикористаних відпусток працівниками бюджетних установ та вжити відповідних заходів щодо їх використання до кінця 2020 року в порядку, встановленому статтею 10 Закону України «Про відпустки».

Головні розпорядники коштів міського бюджету, відділ кадрів міської ради

Щоквартально

до 5 числа наступного за звітним

7.

Вжити заходів щодо розширення джерел фінансування закладів культури шляхом стимулювання позабюджетного фінансування культури (налагодження зв’язків між закладами культури та бізнесом (фандрейзинг).

Управління культури

Впродовж 2020 року

8.

Провести роботу з упорядкування мережі закладів бюджетної сфери, насамперед загальноосвітніх навчальних закладів, з урахуванням можливості збільшення наповнюваності класів, груп.

Управління освіти

До 1 вересня 2020 року

9.

Здійснити заходи щодо оптимізації видатків бюджетних установ відповідно до фінансових ресурсів міського бюджету, а саме:

Головні розпорядники коштів міського бюджету

Впродовж 2020 року

9.1.

Упорядкувати структуру штатної чисельності працівників бюджетних установ у межах затверджених асигнувань на оплату праці, не допускати збільшення такої чисельності, крім випадків, пов’язаних з відкриттям (розширенням) установ та збільшенням кількості одержувачів відповідних послуг для задоволення суспільних потреб.

Головні розпорядники коштів міського бюджету

Впродовж 2020 року

9.2.

Забезпечити постійний контроль за станом виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери міста, вживши усіх відповідних заходів, щодо недопущення виникнення простроченої заборгованості з оплати праці та енергоносії.

Головні розпорядники коштів міського бюджету

Впродовж 2020 року

10.

Забезпечити належний внутрішній контроль за повнотою надходжень, взяттям бюджетних зобов’язань та витрачанням бюджетних коштів розпорядниками нижчого рівня та одержувачами бюджетних коштів.

Управління комунального господарства, Департамент соціальної політики

Впродовж 2020 року





Заступник начальника фінансового управління-

начальник бюджетного відділу                                                         Ольга ЦиганчукПогодженоУ


Перший заступник міського голови

2019р.



2011-2024 © Всі права застережено.