НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення тарифу на на теплову енергію, вироблен..."  № 16 від 30.01.2020р. 
Документ №16 від 30.01.2020р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання КП " Коломиятеплосервіс"
Рішення виконавчого комітету  №220 від 07.10.2019р. Внесено зміни в інший нормативний акт

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.02.2020



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 30.01.2020р.  № 16
 

Про встановлення тарифу на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії КП „Коломиятеплосервіс”



Розглянувши документи комунального підприємства „Коломиятеплосервіс” щодо встановлення тарифу на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії, відповідно до Законів України „Про теплопостачання”, „Про доступ до публічної інформації”, Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення”, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року № 239, показника середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів, її транспортування та постачання по Івано-Франківській області, затвердженого т.в.о. Голови Держенергоефективності Оленою Товстенко від 26.12.2019 р. керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”, виконком міської ради

вирішив:

  1. Установити комунальному підприємству „Коломиятеплосервіс” тариф на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерел енергії на рівні 1 712,28 грн/Гкал (з ПДВ).
  2. Комунальному підприємству „Коломиятеплосервіс” забезпечити доведення до споживачів письмово або в засобах масової інформації про зміну тарифу в порядку, встановленому законодавством.
  3. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення, але не пізніше п`яти робочих днів з дня його прийняття.
  4. Визнати таким,  що втратив чинність п.2 рішення виконавчого комітету від 07.10.2019р. № 220 „Про коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання КП „Коломиятеплосервіс”.
  5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Богдана Федорука.



Міський голова                                                                                           Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.