НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про заходи щодо наповнення міського бюджету, ефективног..."  № 78-р від 19.03.2018р. 
Документ №78-р від 19.03.2018р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

23.03.2018



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 19.03.2018р.  № 78-р
 

Про    заходи    щодо    наповнення

міського бюджету, ефективного та

раціонального          використання

бюджетних   коштів   і   посилення

фінансово - бюджетної дисципліни

на 2018 рік


Відповідно до Закону України від 24.12.2015 року № 911-VIII  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» (зі змінами), постанов Кабінету Міністрів України від 14.01.2015 року № 6 «Деякі питання надання освітньої субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» (зі змінами), від 23.01.2015 року № 11 «Деякі питання надання медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» (зі змінами) та, враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 10.11.2016 року №710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами), з метою забезпечення відповідності повноважень щодо здійснення витрат бюджету обсягу надходжень до бюджету на відповідний період , проведення своєчасної та у повному обсязі оплати праці працівників бюджетних установ і розрахунків за енергоносії та комунальні послуги , які споживаються бюджетними установами:


1. Затвердити заходи щодо наповнення міського  бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2018 рік , що додаються.


2. Головним розпорядникам коштів міського бюджету (міській раді, управлінню освіти, департаменту соціальної політики, відділу молоді та спорту, відділу культури, управлінню комунального господарства, фінансовому управлінню) забезпечити виконання передбачених заходів щодо наповнення міського бюджету, дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни на 2018 рік. Інформацію про їх виконання подавати щоквартально, до 8 числа місяця наступного за кварталом, направляти фінансовому управлінню для узагальнення і подання міській раді та Департаменту фінансів ОДА


3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – фінансове управління міської ради (Г. Бакай).


4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Коцюра С.П.






Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.