НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 24 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про житлові питання..."  № 322 від 24.12.2019р. 
Документ №322 від 24.12.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.12.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 24.12.2019р.  № 322
 

Про  житлові питання


Розглянувши звернення громадян щодо взяття на квартирний облік, протокол засідання громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради від 17.12. 2019р. № 9/2019, керуючись чинним житловим законодавством та Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Внести зміни в облікову справу № 444 Корбутяка Романа Мар’яновича та вважати його таким, що користується правом на позачергове забезпечення житлом як інваліда війни другої групи з моменту прийняття рішення.

                                                Підстава: заява Корбутяка Р.М. від 06.11.2019 року.

2. Внести зміни в облікову справу № 434 Стадника Ярослава Івановича та вважати його таким, що користується правом на позачергове забезпечення житлом як інваліда війни другої групи з моменту прийняття рішення.

                                                Підстава: заява Стадника Я.І. від 07.11.2019 року.

       3. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Cтефурак Ірину Дмитрівну, у зв'язку з проживанням в одній кімнаті двох і більше сімей, сім’я з чотирьох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом як багатодітна сім’я, обліковий номер 2869.

                                                 Підстава: заява Стефурак І.Д.  від 10.07.2019р.

4. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Лукінчук Лілію Миколаївну,  у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення жилою площею, сім’я з чотирьох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом, як особу, яка хворіє на тяжкі форми хронічних захворювань, у зв’язку  з чим не може проживати в одній кімнаті з членами своєї сім’ї, обліковий номер 2870.

                                                 Підстава: заява Лукінчук Л.М. від 27.09.2019р.

5. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Піварчука Володимира Яремовича, у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення жилою площею, сім’я з трьох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на позачергове забезпечення житлом як особу, що належить до інвалідів війни II групи, обліковий номер 456.

                                        Підстава: заява Піварчука В.Я. від  13.11.2019р.

       6. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Свищук Олену Іванівну, у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення жилою площею, сім’я з шести осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом як багатодітна сім’я, обліковий номер 2871.

                                       Підстава: заява Свищук О.І. від 02.12.2019р.

       7. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Олексюка Володимира Володимировича, у зв’язку з проживанням  в  одній  кімнаті  по дві і більше сім'ї, незалежно від родинних відносин, сім’я з двох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом як ветерана війни — учасника бойових дій, обліковий номер 2872.

                                         Підстава: заява Олексюка В.В. від 04.12.2019р. 

8. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Дробишева Ігоря Вікторовича, у зв’язку з проживанням  в  одній  кімнаті  по дві і більше сім'ї, незалежно від родинних  відносин, та осіб різної статі старші за 9 років,  крім подружжя, одинокого, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом як ветерана війни — учасника бойових дій, обліковий номер 2873.

                                          Підстава: заява Дробишева І.В. від 09.12.2019р.      

9. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Новосельчука Павла Івановича, у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення жилою площею, одинокого, включивши до списку осіб, які користуються правом на позачергове забезпечення житлом як особу, що належить до інвалідів війни II групи, обліковий номер 457.

                                           Підстава: заява Новосельчука П.І. від  10.12.2019р.      

       10. Взяти на соціальний квартирний облік Золотарьову Лілію Рустамівну,  у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення жилою площею, сім’я з чотирьох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом, як сім’ю з неповнолітніми дітьми, переселенку, обліковий номер 38.

                                        Підстава: заява Золотарьової Л.Р. від 12.11.2019р.

       11. Взяти на соціальний квартирний облік Шрамук Оксану Володимирівну,  у зв'язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення жилою площею, сім’я з двох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом, як одиноку матір, обліковий номер 39.

                                        Підстава: заява Шрамук О.В. від 22.11.2019р.

12. Зняти з квартирного обліку Трофімова Сергія Володимировича в зв’язку з покращенням житлових умов, а саме: купівлею двокімнатної квартири № 34 по вул. Палія, 26а за кошти субвенції з державного бюджету місцевим, виділених згідно постанови Кабінету Міністрів України № 280 від 18.04.2018р. «Питання забезпечення житлом внутрішньо переміщених осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України».

                                       Підстава: копія договору купівлі-продажу від 26.11.2019р.

                                                        заява Білозьорової М.О. від 03.12.2019р. 





Міський голова                                                                                                              Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.