НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Проо тимчасове влаштування малолітніх дітей за заявою м..."  № 298 від 03.12.2019р. 
Документ №298 від 03.12.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.12.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 03.12.2019р.  № 298
 

                                            

Про тимчасове влаштування малолітніх дітей за заявою матері в КНП «Івано-Франківський спеціалізований  будинок дитини Івано-Франківської обласної ради»

       

З метою охорони і захисту прав та інтересів малолітніх дітей ____, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про охорону дитинства», Сімейним кодексом України, Порядком провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 р. №866,  у зв’язку з тим, що громадянка _____ не забезпечує малолітніх дітей належними умовами для проживання та розвитку, розглянувши її заяви, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Тимчасово влаштувати малолітню ____, 19.07.2016 року народження, за заявою матері  _____  в комунальне некомерційне підприємство «Івано-Франківський спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради»

2. Тимчасово влаштувати малолітнього ____, 07.06.2019 року народження,  за заявою матері  _____  в комунальне некомерційне підприємство «Івано-Франківський спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради»

3. Клопотати перед департаментом охорони здоров’я Івано-Франківської обласної державної адміністрації про виділення направлень (путівок) для тимчасового влаштування малолітніх _____ в комунальне некомерційне підприємство «Івано-Франківський спеціалізований будинок дитини Івано-Франківської обласної ради» на повне державне утримання.


Міський голова                                                                                                        Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.