НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 06 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про виділення коштів на представницькі витрати..."  № 305-р від 25.09.2017р. 
Документ №305-р від 25.09.2017р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.09.2017



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 25.09.2017р.  № 305-р
 

Про виділення коштів на представницькі витрати


       Відповідно до Порядку використання коштів міської ради на представницькі витрати, затвердженого рішенням міської ради від 22.11.2016 р.  № 961-14/2016, з метою прийому учасників проекту «Партисипативна демократія та обґрунтовані рішення на місцевому рівні в Україні», фінансованого МЗС Норвегії, у зв’язку з проведенням третього засідання робочої групи з підвищення ефективності діяльності в сфері місцевих фінансів у м. Коломиї 26-27 вересня 2017 року:


       1. Провести видатки на представницькі витрати міської ради в частині прийому і обслуговування іноземних представників і делегацій та в частині прийому і обслуговування підприємств, організацій, установ, які прибули для проведення переговорів з метою налагодження співпраці, міжнародних зв'язків, встановлення взаємовигідного співробітництва та вирішення питань, віднесених до компетенції органів місцевого самоврядування (список додається).

       2. Затвердити Пашанюк О.М., начальника організаційного відділу міської ради, Бакай Г.Д., начальника фінансового управління міської ради,  відповідальними з організації прийому делегацій та виконання програми їх перебування у місті Коломиї (програма додається).

3. Відділу бухгалтерського обліку та звітності міської ради (Лазарович М.С.) встановленим Порядком здійснити перерахування коштів на покриття витрат, пов’язаних з прийомом делегацій та виконанням програми їх перебування у місті Коломиї у відповідності з підтверджуючими фінансовими документами.

       4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.






Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.