НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 24 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою..."  № 4116-54/2019-54 від 24.10.2019р. 
Документ №4116-54/2019 від 24.10.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.10.2019



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(54  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 24.10.2019р.  № 4116-54/2019-54
 

Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва


Розглянувши звернення громадян та графічні матеріали місця розташування земельних ділянок, пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 35, 118 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а :


1. Надати Кудрявцеву Руслану Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0569 га за адресою: м. Коломия, садівницьке товариство «Мічурінець», вулиця В. Машталера, садова ділянка № 75 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

2. Надати Горбачуку Назару Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0572 га за адресою: м. Коломия, садівницьке товариство «Мічурінець», масив Довбуша-1, садова ділянка № 24 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

3. Надати Станецькій Марті Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0263 га за адресою: м. Коломия, вулиця Прокопа Мостовича для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

4. Надати Бурлюк Марті Степанівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га за адресою: м. Коломия, вулиця Дятьковецька для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

5. Надати Казаніну Віталію Миколайовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0753 га за адресою: м. Коломия, вулиця Олекси Довбуша, 141 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

6. Надати Соловко Валентині Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0244 га за адресою: м. Коломия, вулиця Кирила Блонського, 3/1 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

7. Надати Проців Марії Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0184 га за адресою: м. Коломия, вулиця Марка Кропивницького, біля будинку № 28 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

8. Надати Пліщук Наталії Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0169 га за адресою: м. Коломия, вулиця Мирослава Харкевича, біля будинку № 1 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

9. Надати Ткачуку Миколі Івановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0279 га за адресою: м. Коломия, вулиця Новоміська, 14 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

10. Надати Устименко Аллі Анатоліївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0758 га за адресою: м. Коломия, садівницьке товариство «Мічурінець», масив Довбуша, садова ділянка № 89-Г для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

11. Надати Німчук Оресті Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0572 га за адресою: м. Коломия, вулиця Львівська, біля будинку № 20-а для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

12. Надати Левицькій Віталії Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0526 га за адресою: м. Коломия, вулиця Олекси Довбуша, 118-а для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

13. Надати Гаврилашу Михайлу Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0735 га за адресою: м. Коломия, садівницьке товариство «Мічурінець», масив П’ядики-2 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

14. Надати Лахманюку Олегу Романовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0177 га за адресою: м. Коломия, вулиця Володимира Винниченка, 26 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

15. Надати Трипалюку Анатолію Степановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1200 га за адресою: м. Коломия, садівницьке товариство «Мічурінець», масив Довбуша-5, садова ділянка № 21-Г для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

16. Надати Жибак Галині Ігорівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0516 га за адресою: м. Коломия, вулиця Олександра Олеся, 8 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

17. Фізичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору. 

18. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

19. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                                      Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.