НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання міської Програми "Майбутнє України" К..."  № 226 від 22.10.2019р. 
Документ №226 від 22.10.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.10.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.10.2019р.  № 226
 

Про хід виконання міської Програми «Майбутнє України» Коломийської станиці Пласт на 2019-2022 роки



Відповідно до Закону України «Про молодіжні та дитячі громадські організації», Закону України «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», та з метою поширення та популяризація пластової методики виховання, яка сприяє: формуванню патріотичної свідомості, здорового способу життя, активної громадянської позиції, лідерських якостей, фізичному розвитку  дітей та молоді було затверджено міську Програму «Майбутнє України» Коломийської станиці Пласт на 2019-2022 роки.

На забезпечення виконання основних завдань Програми було проведено наступні заходи.

В квітні було організовано відзначення річниці пластової присяги в якій взяли участь 120 осіб.

В травні в смт.Кути Косівського району відбулося свято Весни - День святого Юрія, в ньому взяли участь 40 осіб новацтва та 30 осіб юнацтва.

Влітку було проведено оздоровчі табори. У таборі новацтва, який проходив у селі Буковець Верховинського району, послугами відпочинку забезпечено 30 пластунів. Юнацький наметовий табір проходив у смт.Делятин Надвірнянського району та налічував 75 осіб. Загалом на організацію літніх пластових таборів з міського бюджету було виділено 50 тис. грн.

Також 22 коломийських пластуни взяли участь у крайових таборах. Та 37 осіб у міжнародному таборі «Джемборі», який цьогоріч відбувся у селі Хотин Рівненської області. 

28-30 серпня у селі Слобода Коломийського району було проведено дні куренів в яких взяли участь 65 осіб.

Із наведеної вище інформації випливає, що протягом 2019 року заходи передбачені Програмою реалізовуються в повному обсязі та створені належні умови для функціонування Коломийської станиці Пласту.

Враховуючи викладене, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

       1. Інформацію про хід виконання міської програми «Майбутнє України» Коломийської станиці Пласт на 2019-2022 роки взяти до відома.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови В.Бойцана.



Міський голова                                                                                                       Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.