НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про звернення Коломийської міської ради до Президента У..."  № 4058-53/2019-53 від 03.10.2019р. 
Документ №4058-53/2019 від 03.10.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.10.2019



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(53  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 03.10.2019р.  № 4058-53/2019-53
 

Про звернення Коломийської міської ради до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

вирішила:


       1. Підтримати звернення Коломийської міської ради до Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради України Дмитра Разумкова.

2. Рішення та текст звернення надіслати Президенту України Володимиру Зеленському, Голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову та оприлюднити на офіційному сайті міської ради.

       


Секретар міської ради                                                                                            Олег Романюк



                                Президенту України

                                Володимиру Зеленському


                                Голові Верховної Ради України

                                Дмитру Разумкову


Ми, депутати Коломийської міської ради, представляючи інтереси громади, висловлюємо рішучий протест проти капітуляційних дій сьогоднішньої влади на чолі із президентом Володимиром Зеленським. Новообрана влада семимильними кроками повертає нас у 2013 рік, розвертаючи вектор руху України у бік «руського міра».

Заява президента України Володимира Зеленського щодо погодження так званої «формули Штанмаєра» та підписання її представником України в тристоронній контактній групі Леонідом Кучмою  де-факто є капітуляцією перед Росією та легітимізацією терористів на Донбасі. Під соусом «формули Штанмаєра» війна на Донбасі подається як внутрішньоукраїнський конфлікт, Росія перестає бути агресором, натомість стає одним із учасників мирних перемовин, а сьогоднішні терористи отримують великий шанс стати депутатами рад різних рівнів. Фактично Україна в обличчі найвищої влади виконує всі умови Путіна та терористів ОРДЛО.

В зв’язку із вищенаведеним, ми звертаємося до президента України та ВРУ і заявляємо:

1. Проведення виборів у Луганській, Донецькій областях та АР Крим є неможливим до їх повного звільнення окупаційними військами та місцевими терористичними угрупуваннями.

2. Амністія терористів ОРДЛО є недопустимою. Вони мають бути засуджені за українським законодавством як особи, що організували масові вбивства українців та руйнацію українських міст.

3. Можливість терористів ОРДЛО брати участь у виборах є недопустимою.

4. Переведення Російської Федерації із статусу агресора у статус учасника врегулювання конфлікту на Донбасі чи будь-який інший статус є недопустимим.

5. Прийняття будь-яких постійних чи тимчасових законів про вибори в ОРДЛО під наглядом ОБСЄ є неприпустимим, оскільки ця міжнародна організація роками «не бачить» війни на Донбасі та не має довіри від українського народу.

Ми вимагаємо:

1. Продовження оборони українських кордонів до повного повернення всіх територій, що тимчасово окуповані Російською Федерацією.

2. Засудження всіх ватажків ОРДЛО як терористів та понесення ними відповідного покарання.

3. Продовження перемовин із країнами Європейського Союзу та Америкою щодо посилення санкцій щодо Російської Федерації.

4. Дотримання вимог Революції Гідності у зовнішній та внутрішній політиці України.

  Також ми заявляємо про свою підтримку протестних акцій громадськості проти капітуляційних дій влади та долучаємося до них.

  Звертаємося до депутатських корпусів всіх місцевих рад із закликом прийняти такі ж звернення та продемонструвати свою громадянську позицію у час політичної кризи, яку спричинила промосковська політика новообраної влади.


                                      Депутати Коломийської міської ради VII демократичного скликання

   Прийнято на 53 (позачерговій) сесії міської ради

   VII демократичного скликання       

   03 жовтня 2019 року                             
































2011-2024 © Всі права застережено.