НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження Положення про сектор оперативного реаг..."  № 277 від 28.11.2017р. 
Документ №277 від 28.11.2017р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.12.2017



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 28.11.2017р.  № 277
 

Про затвердження Положення про сектор оперативного реагування



       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Затвердити Положення про сектор оперативного реагування служби господарського забезпечення Коломийської міської ради (додається).

2. Рішення виконавчого комітету міської ради від 29.01.2008 №25 «Про внесення змін і доповнень до Положення про «службу-05» вважати таким, що втратило чинність.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Федорука Б.М. та керуючого  справами  виконкому міської ради Кухтара Т.М.





Міський голова                                                                        І.Слюзар


ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення  виконавчого комітету міської ради

від 28.11.2017 р. № 277 


ПОЛОЖЕННЯ

про сектор оперативного реагування служби

господарського забезпечення Коломийської міської ради


І.ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Сектор оперативного реагування служби господарського забезпечення Коломийської міської ради (далі Сектор) є виконавчим органом міської ради.

1.2. Сектор є підзвітний і підконтрольний міській раді, виконавчому комітету, підпорядковується міському голові, заступнику міського голови, який згідно функціональних повноважень веде питання комунального господарства, керуючому справами виконавчого комітету міської ради.

1.3. У своїй діяльності Сектор керується Конституцією України, законами України, постановами Верховної Ради України, указами та розпорядженнями Президента України, постановами і розпорядженнями Кабінету Міністрів України, рішеннями виконавчого комітету міської ради, розпорядженнями міського голови, цим положенням та іншими нормативними документами.

1.4. Заяви та скарги від населення опрацьовуються Сектором оперативно в найкоротші терміни, а у випадку аварій чи надзвичайних ситуацій – негайно.

1.5. Сектор співпрацює з відповідними підрозділами установ і організацій, що забезпечують життєдіяльність міста.

1.6. Сектор працює цілодобово, без вихідних та святкових днів.

1.7. Адреса:м.Коломия, просп. Грушевського, 1, телефон: 0800 50 33 03.


ІІ. ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ СЕКТОРУ

Сектор здійснює:

2.1. Оперативний розгляд пропозицій, усних звернень та скарг громадян у телефонному режимі.

2.2. Надання населенню міста, у телефонному режимі, вичерпної інформації довідкового та консультативного характеру з питань щодо забезпечення життєдіяльності міста, роботи підприємств, установ, організацій.

2.3. Попередження та недопущення розбалансування функціонування усіх комунальних служб, які забезпечують життєдіяльність міста.

2.4. Координацію роботи всіх організацій, підприємств та установ на випадок стихійного лиха чи надзвичайних ситуацій, надання в цих випадках оперативної інформації.

2.5. По розпорядженню міського голови або голови міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій здійснення оповіщення міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, міської евакуаційної комісії, міських спеціалізованих служб цивільного захисту.

2.6. Щоденного інформування заступника міського голови, який веде питання комунального господарства та міського голову про проблемні питання в наданні послуг населенню від підприємств, які забезпечують життєздатність міста.

2.7. Негайне інформування керівництва міської ради, виконавчого комітету про виникнення надзвичайних ситуацій.

2.8. Моніторинг системи відеонагляду (камер відеоспостереження), розміщених на території міста, на виникнення аварійних та надзвичайних ситуацій.

2.9. Сектор створений з метою:

- оперативного реагування на телефонні звернення громадян щодо аварії, надзвичайні ситуації в місті, недоліки в житло-комунальному обслуговуванні;

- координації роботи служб, що забезпечують життєдіяльність міста;

- оперативного реагування на заяви та скарги з питань житлово-комунального, транспортного, побутового та іншого обслуговування населення;

- виконання доручень та здійснення допоміжних функцій щодо координації діяльності усіх підприємств, установ та організацій у випадку стихійного лиха і надзвичайних ситуацій та ліквідації їх наслідків;

- повідомлення керівництва міської ради про надзвичайні події та не передбачувані події.


ІІІ. ПРАВА СЕКТОРУ

3.1. Вимагати від керівника підприємств, установ, організацій, служб, що знаходяться на території міста та в приміській зоні координації дій та зусиль при надзвичайних ситуаціях з ліквідації наслідків аварій.

3.2. Вимагати від керівників, установ, організацій, підприємств, що забезпечують життєдіяльність міста, негайного повідомлення про аварії та надзвичайні ситуації, що можуть привести до порушення нормального життя міста.


ІV. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ СЛУЖБИ

4.1. У Секторі працюють працівники, які виконують функції з обслуговування міської ради. Працівники Сектору не є службовими чи посадовими особами.

4.2. Працівники приймаються на роботу та звільняються з роботи міським головою.

4.3. Штатна чисельність та штатний розпис Сектору затверджується міським головою.




2011-2024 © Всі права застережено.