НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення Програми "Компенсаційні виплати за пільго..."  № 270 від 28.11.2017р. 
Документ №270 від 28.11.2017р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про схвалення Програми "Компенсація пільгового проїзду окремих категорій громадян у місті Коломиї на 2018 рік"
Рішення виконавчого комітету  №50 від 27.02.2018р. Внесено зміни в інший нормативний акт

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.12.2017



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 28.11.2017р.  № 270
 


Про схвалення Програми «Компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Коломиї на 2018 рік»


       Відповідно до статей 34, 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою надання пільг окремим категоріям громадян, відшкодування витрат за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування, виконавчий комітет Коломийської міської ради


вирішив:


  1. Схвалити Програму «Компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Коломиї на 2018 рік» (далі – Програма), додається.
  2. Департаменту соціальної політики міської ради (Л. Яремчук) подати дану Програму на затвердження міською радою.
  3. Організацію виконання рішення покласти на першого заступника міського голови С. Коцюра.
  4. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань освіти, культури, спорту, інформаційної  та молодіжної політики, соціального захисту та охорони здоров'я.






Міський голова                                                                                                             І. Слюзар



ПАСПОРТ ПРОГРАМИ

«Компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських маршрутах загального користування у місті Коломиї на 2018 рік»



1. Ініціатор розроблення Програми (замовник)        Департамент соціальної політики міської ради


2. Розробник Програми        Департамент соціальної політики міської ради


3. Термін реалізації Програми                                2018 рік


4. Етапи фінансування Програми                        2018 рік


5. Обсяг фінансування Програми (тис. грн.)

       

Роки

Обяги фінансування

Всього

В т.ч. за джерелами фінансування

Державний бюджет

Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

2018

1500,00

-

-

1500,00

-


6. Очікувані результати виконання                        Забезпечення реалізації окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Коломиї


7. Терміни проведення звітності                                В кінці терміну реалізації Програми



Обґрунтування доцільності розроблення Програми

«Компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських маршрутах загального користування у місті Коломиї

на 2018 рік»


  1. Загальна частина

       Програма розроблена відповідно до статей 12, 13 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», статті 6 Закону України «Про статус ветеранів військової служби, ветеранів органів внутрішніх справ, ветеранів Національної поліції і деяких інших осіб та їх соціальний захист», статті 20, 21 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», статті 14 Закону України «Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей», статті 13 Закону України «Про охорону дитинства», статті 38-1 Закону України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 17.05.1993р. № 354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування» та від 16.08.1994 року № 555 «Про поширення чинності постанови Кабінету Міністрів України» від 17.05.1993 року № 354 «Про безплатний проїзд пенсіонерів на транспорті загального користування», статей 26, 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

       Починаючи із 2016 року субвенція місцевим бюджетам із державного бюджету на покриття витрат за пільговий проїзд не передбачається. Ситуація, що склалася, потребує термінового врегулювання, оскільки мешканці міста Коломиї фактично позбавлені права на пільговий проїзд через відсутність фінансового ресурсу, а перевізники несуть фінансові витрати через відсутність компенсаційних виплат за пільгове перевезення окремих категорій громадян.


  1. Мета та основні завдання Програми

Метою Програми є відшкодування компенсаційних виплат перевізникам, що здійснюють пільгові перевезення окремих категорій громадян автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування.

Першочерговим завданням цієї Програми є забезпечення реалізації окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування.


Фінансове забезпечення Програми

       Фінансування Програми здійснюватиметься у межах фактичних коштів, передбачених в бюджеті міста Коломиї на 2018 рік для департаменту соціальної політики міської ради.





Перелік

завдань, обсяги та джерела фінансування міської Програми

Назва замовника                        Департамент соціальної політики міської ради

Назва Програми                        «Компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських маршрутах загального користування у місті Коломиї на 2018 рік»

№ п/п

Найменування заходу

Виконавець

Термін виконання

Орієнтовні обсяги фінансування, тис. грн.

Очікувані результати

Роки

Всього

В т.ч. за джерелами фінансування.

Державний бюджет

Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

1.

Компенсація виплат за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських маршрутах загального користування

Департамент соціальної політики міської ради

Впродовж 2018 року

2018

1500,00

-

-

1500,00

-

Забезпечення реалізації окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування



Очікувані результати виконання Програми

       Забезпечення реалізації окремих категорій громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у місті Коломиї.




2011-2024 © Всі права застережено.