НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 06 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на придбання і відчуження майна..."  № 210 від 24.09.2019р. 
Документ №210 від 24.09.2019р. Внесено зміни
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 24.09.2019 р. № 210 " Про надання дозволів на придбання і відчуження майна"
Рішення виконавчого комітету  №221 від 15.10.2019р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.09.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 24.09.2019р.  № 210
 

Про надання дозволів на  придбання і відчуження майна

З метою охорони і захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо належного їм нерухомого майна, в тому числі житла, право власності на яке, або право користування яким вони мають, розглянувши заяви громадян, врахувавши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись статтями 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 177 Сімейного кодексу України, статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет міської ради

вирішив:

       1. Надати дозвіл неповнолітньому __року народження, за згодою батька __ укласти договір дарування і придбати 1/3 частку __, яка розташована по вулиці ___, в місті Коломиї з господарськими будівлями та спорудами і 1/3 часткою земельної ділянки від брата___.

       2. Надати дозвіл батьку ___ укласти договір дарування і придбати на ім’я малолітньої дочки ___ року народження, квартиру № 1, яка розташована на проспекті ___, в місті Коломиї від матері __.

3. Надати дозвіл громадянам ___ (довіреність на ім’я ___ від 27.06.2019 р.) та _____ від (01.06.2018 р.) відчужити 2/3 частки квартири №1 по вулиці ___, в місті Коломиї з прилеглою часткою земельної ділянки, де співвласником є неповнолітній ____ року народження.

       3.1. Надати дозвіл неповнолітньому ___ року народження, за згодою батька ___ відчужити 1/3 частку квартири ___ часток земельної ділянки, що розташовані в місті Коломиї по вулиці __, що належать йому на праві приватної спільної часткової власності згідно свідоцтва про право на спадщину за законом.

3.2. Надати дозвіл неповнолітньому ____ року народження, за згодою батька  ____ укласти договір дарування і придбати 1/3 частку житлового будинку __з господарськими будівлями і спорудами та 1/3 часткою земельної ділянки, що розташовані на провулку __ в місті Коломиї від дідуся ____.

3.3. Зобов’язати батька ___ у трьохмісячний термін представити у службу у справах дітей міської ради копію правовстановлюючих документів про забезпечення житлом неповнолітнього сина ____ року народження, 1/3 часткою житлового будинку __ з господарськими будівлями і спорудами та 1/3 часткою земельної ділянки, що розташовані на провулку ____ в місті Коломиї.

4. Надати дозвіл громадянці ___ відчужити Ѕ частку житлового будинку __, який розташований по вулиці ___ в місті Коломиї (довіреність на ім’я ___ від 23.08.2019 року) на ім’я ___, де право на проживання і користування має малолітній ___,року народження.

5. Надати дозвіл громадянці ____ відчужити ѕ частки квартири ___, яка розташована по вулиці ___, в місті Коломиї, на користь ___, де право на проживання і користування має малолітній ___ року народження.


Міський голова                                                                                                             Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.