НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення програми технічної інвентаризації захисни..."  № 245 від 31.10.2017р. 
Документ №245 від 31.10.2017р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про схвалення програми технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту в м. Коломиї на 2017 рік
Рішення виконавчого комітету  №287 від 16.11.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

04.11.2017



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 31.10.2017р.  № 245
 

Про схвалення програми технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту в м. Коломиї на 2018 рік


З метою виконання вимог  розпорядження Кабінету Міністрів України  від 26.11.2008 р. № 1473-р, керуючись Законом України ’’Про місцеве самоврядування в Україні’’,  відповідно до вимог доручення Прем’єр-міністра України В.Гройсмана від 15.02.2017 р. № 4929/1/1-17 про завершення  технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, виконком міської  ради

вирішив:

1. Схвалити програму технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту в м. Коломиї на 2018 рік (додається).

       2. Відділу з питань цивільного захисту міської ради (О. Кротюк) забезпечити подання програми для затвердження міською радою в установленому порядку.

       3. Координацію робіт та узагальнення інформації про виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця - відділ з питань цивільного захисту міської ради (О. Кротюк ).

       4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради від 16.11.2016 р. № 287 ’’Про схвалення програми технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту в м. Коломиї на 2017 рік’’.

       5. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови  С.Коцюра.                                                                                         






Міський  голова                                                                                                        І. Слюзар



ПАСПОРТ

програми технічної   інвентаризації  захисних споруд цивільного захисту

в м. Коломиї на 2018 рік

(далі – Програма)



       1. Ініціатор розроблення програми (замовник): відділ з питань цивільного захисту міської ради.       

         2. Розробник програми: відділ з питань цивільного захисту міської ради.       

          3. Термін  реалізації  програми: 2018 рік.

          4. Етапи  фінансування:               2018 рік.

          5. Обсяги  фінансування  програми (грн.):



Роки

Обсяги фінансування

Всього

в т.ч. за джерелами фінансування

обласний бюджет

міський бюджет

інші джерела

Виготовлення технічної документації

2018

20,0

-

20,0

-


       6. Очікувані результати виконання програми: в результаті виконання програми буде забезпечено виготовлення технічної документації захисних споруд цивільного захисту, які перебувають в комунальній власності.

       7. Термін проведення звітності: відповідальний виконавець програми готує та подає  відділу економіки та муніципального розвитку та фінансовому управлінню міської ради звітні матеріали  у встановлені терміни.



1. Обґрунтування доцільності розроблення програми

        Програма технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту в м. Коломиї на 2018 рік розроблена згідно розпорядження Кабінету Міністрів України  від 26.11.2008 р. № 1473-р та вимог доручення Прем’єр-міністра України В.Гройсмана від 15.02.2017 р. № 4929/1/1-17 про завершення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

         Програма спрямована на здійснення заходів щодо технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, які перебувають в комунальній власності, як об’єктів нерухомого майна з виготовленням інвентаризаційних справ в бюро технічної інвентаризації.

          На обліку перебуває 80 захисних споруд цивільного захисту комунальної власності, з них проведено технічну інвентаризацію в 63 спорудах.           

     

П. Завдання програми

       Завданнями програми є: збереження існуючого фонду  захисних споруд цивільного захисту, проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, які перебувають в комунальній власності, як об’єктів нерухомого майна з виготовленням інвентаризаційних справ в бюро технічної інвентаризації, та приведення захисних споруд у готовність до використання за призначенням.


Ш. Шляхи і способи розв’язання проблеми

      Враховуючи реальні можливості фінансування заходів з міського бюджету, здійснити технічну інвентаризацію захисних споруд на об’єктах, які перебувають в комунальній власності, із залученням фахівців бюро технічної інвентаризації та привести захисні споруди у готовність до використання за призначенням.

1У. Термін виконання програми

         Програма  буде реалізовуватися у 2018 році.


У. Обсяги та джерела фінансування програми

          Реалізацію заходів програми щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту, які знаходяться в комунальній власності, планується здійснювати за рахунок коштів міського бюджету.

      

У1. Очікувані результати  від реалізації програми

          Реалізація  програми  забезпечить виготовлення технічної документації та належний облік захисних споруд цивільного захисту, які перебувають в комунальній власності, як об’єктів нерухомого майна, та приведення захисних споруд у готовність до використання за призначенням.




2011-2024 © Всі права застережено.