НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на відчуження та придбання житла..."  № 187 від 10.09.2019р. 
Документ №187 від 10.09.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.09.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 10.09.2019р.  № 187
 

Про надання дозволів на

відчуження та придбання житла


З метою охорони і захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів щодо нерухомого майна, в тому числі житла де право власності чи користування належить дітям, врахувавши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись статтями 17, 18 Закону України "Про охорону дитинства", статтею 177 Сімейного кодексу України, статтею 12 Закону України "Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей", Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні",  виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати дозвіл батькам ___ та __ від імені малолітньої дочки __ _ року народження, відчужити квартиру __у місті Коломиї, яка належить їй на праві приватної власності на підставі договору дарування квартири.

1.1. Надати дозвіл батькам __ та __ від імені малолітньої дочки __року народження, укласти договір купівлі-продажу і придбати на її ім’я квартиру __ у місті Коломиї, яка належить громадянину __ на праві приватної власності на підставі договору купівлі-продажу квартири.

1.2. Зобов’язати батьків __ та __ у трьохмісячний термін представити копію договору купівлі-продажу квартири __у місті Коломиї на ім’я дитини __ батьків про їхню відповідальність згідно чинного законодавства за позбавлення дитини права власності на житло.

2. Надати дозвіл неповнолітній __ року народження, укласти договір дарування та прийняти в дар від __ житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами і прилеглою земельною ділянкою __, Коломийського району, які належать йому на праві приватної власності на підставі договору купівлі-продажу житлового будинку та державного акту на право власності на земельну ділянку, за згодою матері ___.


Міський голова                                                                                                         Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.