НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про профілактику правопорушень серед неповнолітніх в мі..."  № 35 від 27.02.2018р. 
Документ №35 від 27.02.2018р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.03.2018



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 27.02.2018р.  № 35
 

Про профілактику правопорушень серед неповнолітніх в місті Коломиї


Заслухавши інформацію про вжиті заходи з профілактики правопорушень серед неповнолітніх, відповідно до Закону України «Про органи і служби у справах дітей та спеціальні установи для дітей», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Інформацію про профілактику правопорушень серед неповнолітніх у місті Коломиї, взяти до відома, (додається).

2. Начальнику Коломийського відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області О. Білейчуку, начальнику служби у справах дітей міської ради І. Івахнюку:

2.1. Провести індивідуальні виховні бесіди в навчальних закладах міста з неповнолітніми, які схильні до вчинення правопорушень.

2.2. Взяти на контроль перебування неповнолітніх у громадських закладах у пізній вечірній час.

2.3. Активізувати роботу щодо попередження продажу неповнолітнім підакцизних товарів та притягнення винних осіб у встановленому законом порядку.

2.4. Провести спортивні змагання «Молодь проти злочинності – 2018» в загальноосвітніх школах міста з активною пропагандою здорового способу життя, високих спортивних досягнень і подолання тютюнопаління та наркоманії.

       3. Начальнику управління освіти міської ради Л. Бордуну, начальнику служби у справах дітей міської ради І. Івахнюку подати міському голові проект розпорядження про затвердження комісії з перевірки виховної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах міста.

4. Директору єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї І.Трачук:

4.1. Активізувати профілактичну роботу з неповнолітніми, які вчинили злочини і перебувають на обліку, щоб не допустити випадків рецидивної злочинності.

4.2. Збільшити охоплення соціальним супроводом сімей, які проживають у складних життєвих обставинах.

5. Начальнику служби у справах дітей міської ради І. Івахнюку повідомити директорів вищих навчальних закладів та професійно-технічних навчальних закладів про необхідність активізувати роботу рад профілактики правопорушень у кожному навчальному закладі. Своєчасно викликати батьків у навчальний заклад. У випадку прояву халатного ставлення батьків до виконання своїх обов’язків щодо виховання дитини писати клопотання на ім’я начальника Коломийського відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області про доцільність притягнення батьків до адміністративної відповідальності в порядку ст. 184 КУпАП.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – службу у справах дітей міської ради.

       7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Бойцана.





Міський голова                                                                                                            І. Слюзар




2011-2024 © Всі права застережено.