НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про Порядок видачі довідки, про те, що жінка народила т..."  № 258-р від 01.08.2019р. 
Документ №258-р від 01.08.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.08.2019



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 01.08.2019р.  № 258-р
 

Про Порядок видачі довідки, про те,

що жінка народила та виховала п’ятеро

і більше дітей до восьмирічного віку

З метою врегулювання питання видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку, на підставі Указу Президента України «Про почесні звання України» від 29.06.2001 року №476/2001, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.        Затвердити Порядок видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку (додається)

2.        Затвердити форму довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку (додається).

3.        Створити комісію з розгляду питань щодо видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку (додається).

4.        Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В. Бойцана.


Міський голова                                                                                                          Ігор Слюзар


ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 01.08.2019 № 258-р


ПОРЯДОК

видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку


1. Загальні положення

Порядок видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку (далі Порядок), розроблено на підставі, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України «Про почесні звання України» від 29.06.2001 року №476/2001 з метою врегулювання питання видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку.


2. Порядок видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку

2.1. Довідка, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку видається постійно діючою комісією з розгляду питань щодо видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку за місцем реєстрації заявника на підставі протоколу (далі комісія).

2.2. Довідка, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку видається для присвоєння почесного звання України «Мати-героїня».

2.3. Перевірка факту про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку здійснюється комісією на підставі поданої заяви щодо видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку та підтверджуючих ці факти документів.

2.4. Комісія утворюється у кількості 5-7 осіб: голови комісії, секретаря та членів комісії, яка утворюється при міській раді.

Головою комісії є заступник міського голови. Секретарем комісії є заступник директора департамента соціальної політики міської ради.

До складу комісії входять посадові особи управління освіти міської ради, служби у спрвах дітей міської ради, відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї, поліції та інших виконавчих органів міської ради.

2.5. Засідання комісії скликаються головою комісії по мірі необхідності.

2.6. Для отримання довідки, жінка особисто, із заявою на ім’я голови комісії звертається у відділ звернення громадян міської ради.

2.7. Після отримання заяви та необхідних документів комісія на своєму засіданні вивчає надані матеріали та при встановленні достовірної і достатньої інформації, яка підтверджує факт про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку приймає рішення про видачу довідки про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку.

2.8. За результатами вивчення документів секретарем комісії складається протокол засідання, в якому зазначаються вивчені документи та висновки. Протокол підписується головою та секретарем комісії.

2.9. Секретарем комісії на підставі протоколу комісії готується довідка про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку,

за підписом заступника міського голови - голови комісії, яка реєструється у відділі зверненнь міської ради.

2.10. Протокол комісії з копіями документів зберігається у секретаря комісії.

3. Перелік документів, на підставі яких може видаватися

довідка про те, що жінка народила та виховала п’ятеро

і більше дітей до восьмирічного віку

3.1. Особа, яка звернулася за отриманням довідки про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку, подає письмову заяву із зазначенням мети отримання цієї довідки, до якої обов’язково надаються наступні документи:

- копія паспорту заявника;

- копія свідоцтв про народження дітей;

- інформація про місце проживання заявника та дітей;

- довідка про склад сім’ї.

Для розгляду питання, щодо видачі довідки, комісія може запропонувати жінці подати додаткові документи, які не передбачені цим положенням, але необхідні для його розгляду.


Директор департаменту

соціальної політики міської ради                                                          Людмила Яремчук


ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 01.08.2019 № 258-р


ДОВІДКА

про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей

до восьмирічного віку

Видана ____________________________________________________________,


що зареєстрована за адресою___________________________________________
____________________________________________________________________,

про те, що вона народила та виховала дітей:

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________,

які зареєстровані за адресою:___________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Довідка видана для пред’явлення за місцем вимоги.


Міський голова                                                                                                   Ігор Слюзар

              (посада)                      (підпис)                                     (ім’я та прізвище)



Директор департаменту

соціальної політики міської ради                                                          Людмила Яремчук


ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 01.08.2019 № 258-р


Комісія

з розгляду питань щодо видачі довідки, про те, що жінка народила та виховала п’ятеро і більше дітей до восьмирічного віку


Бойцан

Володимир Васильович

  • заступник міського голови, голова комісії;

Стеф’юк

Надія Василівна

  • заступник директора департаменту соціальної політики міської ради, секретар комісії.

Члени комісії:

Івахнюк

Ігор Васильвич

  • начальник служби у справах дітей міської ради;

Марусяк

Ірина Ярославівна

  • соціальний педагог відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю Єдиного центру надання реабілітаційних та соціальних послуг міста Коломиї;

Мельник

Іван Петрович

  • головний спеціаліст управління освіти міської ради;

Поліщук

Олексій Васильович

  • інспектор сектору ювенальної превенції Коломийського відділу поліції ГУНП України в Івано-Франківській області (за згодою).


Директор департаменту

соціальної політики міської ради                                          Людмила Яремчук



2011-2024 © Всі права застережено.