НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про внесення змін до Регламенту Коломийської міської ра..."  № 3777-47/2019-47 від 27.06.2019р. 
Документ №3777-47/2019 від 27.06.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про Регламент Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання
Рішення міської ради  №6-2/2015 від 24.11.2015р. Внесено зміни

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.07.2019



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(47  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 27.06.2019р.  № 3777-47/2019-47
 


Про внесення змін до Регламенту Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», міська рада

в и р і ш и ла:

1. Внести зміни до Регламенту Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання, затвердженого рішенням міської ради від 24.11.2015 р. № 6-2/2015:

1.1. - статтю 2.5 доповнити частиною 9 та викласти її у наступній редакції:

«Для запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками міський голова, секретар міської ради, депутат міської ради бере участь у розгляді, підготовці та прийнятті таких рішень за умови самостійного публічного оголошення про це під час засідання ради, на якому розглядається відповідне питання»;

1.2. - статтю 2.6 доповнити частиною 16 та викласти її у наступній редакції:

«Результати поіменного голосування оприлюднюються на офіційному веб-сайті міської ради в день голосування і зберігаються протягом необмеженого строку. Результати поіменного голосування підлягають наданню за запитом відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації». Результати поіменного голосування є невід’ємною частиною протоколу сесії ради.»;

1.3. статтю 3.1 доповнити частиною 7 та викласти її у наступній редакції:

«Депутати міської ради періодично, але не рідше одного разу на рік, звітують про свою роботу перед територіальною громадою. Звітування депутатів міської ради відбувається до 31 березня року наступного за звітним. Депутати міської ради не пізніше ніж за 7 днів до дня звітування повідомляють про час і місце проведення звіту через розміщення відповідної інформації на офіційному веб-сайті міської ради. Не пізніше ніж за 7 днів до дня звітування звіти оприлюднюються на офіційному веб-сайті міської ради».

2. Постійній комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку, на яку покладено функцію надання роз’яснень та рекомендацій щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, поводження з майном, що може бути неправомірною вигодою та подарунками - довести до відома депутатів ради інформацію щодо передбаченої чинним законодавством можливості звернутися у разі наявності конфлікту інтересів до відповідної комісії для отримання роз'яснень щодо дій в конкретній ситуації. Підготовлені роз'яснення та рекомендації мають відповідати нормам чинного законодавства та методикам і роз’ясненням НАЗК.

3. Відділу інформаційних технологій міської ради (М.Бондаренко) оприлюднювати результати поіменного голосування із автоматичним зазначенням дати оприлюднення. Удосконалити сайт, додавши опцію, яка надає можливість переглядати файли, які містять інформацію про результати поіменне голосування на сайті, без необхідності їх додаткового завантажування.

4. Відділу інформаційної політики міської ради (Н.Сандецька) розмістити звіти депутатів за 2016, 2017, 2018 роки на офіційному веб-сайті міської ради у спеціальному підрозділі «Депутати міської ради». Розміщувати анонси про час і місце проведення звітів депутатами міської ради на офіційному веб-сайті міської ради не пізніше, ніж за 7 днів до дня звітування. Оприлюднювати звіти депутатів міської ради не пізніше, ніж за 7 днів до дня звітування.

5. Організацію виконання рішення покласти на секретаря міської ради О. Романюка.

6. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку (Л. Бордун).




Міський голова                                                                                                                  І. Слюзар


2011-2024 © Всі права застережено.