НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення Угоди про співпрацю між територіальною г..."  № 132 від 25.06.2019р. 
Документ №132 від 25.06.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.06.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 25.06.2019р.  № 132
 

Про схвалення Угоди про співпрацю між територіальною громадою міста/села та представником громади


Розглянувши проект Угоди про співпрацю, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення розвитку Коломийської міської об’єднаної територіальної громади, вирішення найважливіших питань місцевого значення, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

  1. Схвалити проект Угоди про співпрацю між територіальною громадою міста/села та представником громади (додається).
  2. Доручити міському голові І.Слюзару підписати Угоду про співпрацю між територіальною громадою міста Коломиї та представником громади.
  3. В.о. старост села Шепарівці І.Муцак, села Товмачик В.Григорчуку, села Іванівці В.Мочернюку, села Воскресинці Л.Білейчуку, сіл Саджавка та Кубаївка А.Кузьмину подати проект Угоди про співпрацю між  територіальною громадою та представником громади на схвалення відповідних громадських рад.
  4. Доручити в.о. старост після схвалення громадськими радами підписати Угоди про співпрацю між територіальною громадою відповідного села та представником громади.
  5. Контроль за виконанням рішення покласти на міського голову.




Міський голова                                                                                                             І. Слюзар

СХВАЛЕНО

рішення виконавчого комітету

міської ради

від 25.06.2019 № 132


У Г О Д А

П Р О С П І В П Р А Ц Ю


Кандидат у народні депутати України Іванчук Андрій Володимирович (надалі – Представник Громади) та територіальна громада міста/села ___________ в особі __________________ (надалі – Територіальна громада),

(назва міста/села)                                               (посада, ПІБ)

(надалі разом - Сторони) розуміючи потреби та поточні питання територіальної громади, беручи на себе відповідальність за майбутній розвиток та благополуччя місцевого населення, усвідомлюючи високу ступінь довіри та беручи на себе обов’язок виконати поставлені цілі,

домовились про наступне:

Іванчук Андрій Володимирович будучи обраним народним депутатом України по одномандатному виборчому округу №88 зобов’язується бути представником Територіальної громади у Верховній раді України, у зв’язку з чим неухильно відстоювати інтереси Територіальної громади, сприяти якнайшвидшому вирішенні проблем Територіальної громади та її окремих членів, спрямовувати свою діяльність на забезпечення благополуччя та розвиток Територіальної громади.

з цією метою Представник Громади зобов’язується:

  1. Реагувати на будь-які запити Територіальної Громади чи її окремих членів, звертатися до органів державної влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових осіб, керівників підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування, з вимогою негайного вирішення питань, пов’язаних з запитами Територіальної громади, брати участь у розгляді таких питань та здійснювати контроль за їх виконанням особисто або через своїх представників.
  2. Забезпечити повне сприяння та підтримку Територіальної Громади у вирішенні наступних питань:
  • _____________________________________;
  • _____________________________________;
  • _____________________________________.
  1. Приймати кожне рішення оцінюючи його через призму моральних принципів та засад суспільства, утвердження української мови, культури та традицій ПОКУТТЯ.


З метою виконання цієї Угоди Сторони визначають контактних осіб, які будуть вести безперервний діалог та обговорення шляхів вирішення поточних питань Територіальної громади, координувати співпрацю та обмін інформації між Сторонами.


______________________________                Представник Громади

                               ____________                                Андрій Іванчук

                                  (ім’я та прізвище)



2011-2024 © Всі права застережено.