НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустро..."  № 3763-45/2019-45 від 23.05.2019р. 
Документ №3763-45/2019 від 23.05.2019р. Внесено зміни
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради
Рішення міської ради  №4335-56/2019 від 26.12.2019р. Внесено зміни в інший нормативний акт

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.05.2019



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(45  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 23.05.2019р.  № 3763-45/2019-45
 


Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок


       Розглянувши звернення фізичних осіб та пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 40, 118 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", статті 6, 10, 12  Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


вирішила:

1. Надати дозвіл Надураку Андрію Богдановичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0787 га, яка розташована за адресою:  вулиця Петра Ніщинського, 78 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

2. Надати дозвіл Фаник Віктору Дмитровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1000 га, яка розташована за адресою:  вулиця Об’їзна для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

3. Надати дозвіл Прокопів Ірині Василівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою:  вулиця Зелена, 10 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

4. Надати дозвіл Семанюку Михайлу Васильовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0822 га, яка розташована за адресою:  вулиця Петра Ніщинського, 76 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

5. Надати дозвіл Сенюк Світлані Михайлівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0600 га, яка розташована за адресою:  вулиця Олега Ольжича, 51 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

6. Надати дозвіл Каратник Анастасії Василівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою:  вулиця Зелена, 14 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

7. Надати дозвіл Ковальчуку Роману Петровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0824 га, яка розташована за адресою:  вулиця Петра Ніщинського, 74 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

8. Надати дозвіл Федюк Юлії Володимирівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1000 га, яка розташована за адресою:  вулиця Об’їзна для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

9. Надати дозвіл Козаку Богдану Івановичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0819 га, яка розташована за адресою:  вулиця Зелена, 7 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

10. Надати дозвіл Кваснюку Петру Миколайовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0828 га, яка розташована за адресою:  вулиця Петра Ніщинського, 72 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

11. Надати дозвіл Супільник Івану Борисовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою:  вулиця Олега Ольжича, 47 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

12. Надати дозвіл Чешик Світлані Яківні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0819 га, яка розташована за адресою:  вулиця Зелена, 9 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

13. Надати дозвіл Курильчуку Вячеславу Дмитровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0846 га, яка розташована за адресою:  вулиця Петра Ніщинського, 70 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

14. Надати дозвіл Копильціву Володимиру Михайловичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою:  вулиця Зелена, 19 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

15. Надати дозвіл Іванькову Олександру Сергійовичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0791 га, яка розташована за адресою:  вулиця Петра Ніщинського, 63 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

16. Надати дозвіл Харчук Тетяні Олександрівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1000 га, яка розташована за адресою:  вулиця Об’їзна для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

17. Надати дозвіл Ковальову Юрію Олександровичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею  0,0771 га, яка розташована за адресою:  вулиця Олега Ольжича, 49 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

18. Надати дозвіл Барщуку Ігорю Михайловичу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0765 га, яка розташована за адресою:  вулиця Олега Ольжича, 40 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

19. Надати дозвіл Дрогомирецькій Марії Василівні на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0826 га, яка розташована за адресою:  вулиця Олега Ольжича, 36 для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

20. Фізичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору

21. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

22. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                            І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.