НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою..."  № 3689-44/2019-44 від 25.04.2019р. 
Документ №3689-44/2019 від 25.04.2019р. Внесено зміни
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради
Рішення міської ради  №3755-45/2019 від 23.05.2019р. Внесено зміни в інший нормативний акт
Рішення міської ради  Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради
Рішення міської ради  №4335-56/2019 від 26.12.2019р. Внесено зміни в інший нормативний акт

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.04.2019



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(44  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 25.04.2019р.  № 3689-44/2019-44
 


Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок


       Розглянувши звернення громадян та пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 40, 118 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", статті 6, 10, 12  Закону України "Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту" керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


вирішила:

1. Надати дозвіл Засядько Руслану Валерійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою: вулиця Зелена, 15 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

2. Надати дозвіл Мадеруку Віталію Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою: вулиця Зелена, 17 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

3. Надати дозвіл Лаврук Аліні Валеріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою: вулиця Зелена, 21 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

4. Надати дозвіл Голуб Тетяні Станіславівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою: вулиця Зелена, 8 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

5. Надати дозвіл Бойко Андрію Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1000 га, яка розташована за адресою: вулиця Гетьмана Івана Мазепи, б/н для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

6. Надати дозвіл Прокопів Ірині Дмитрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0949 га, яка розташована за адресою: вулиця Олега Ольжича, 41 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

7. Надати дозвіл Купчаку Леоніду Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0880 га, яка розташована за адресою: вулиця Олега Ольжича, 43 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

8. Надати дозвіл Войтина Марії Іванівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0778 га, яка розташована за адресою: вулиця Петра Ніщинського, 1-д для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

9. Надати дозвіл Іванків Марті Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0778 га, яка розташована за адресою: вулиця Петра Ніщинського, 47 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

10. Надати дозвіл Гінчицькому Оресту Тарасовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0795 га, яка розташована за адресою: вулиця Петра Ніщинського, 59 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

11. Надати дозвіл Лаврук Ліліані Мирославівні та Гурмаку Любомиру Мирославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1000 га, яка розташована за адресою: вулиця Карпатська, 55-а для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

12. Надати дозвіл Івасюк Роксолані Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0980 га, яка розташована за адресою: вулиця Стара Дорога для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

13. Надати дозвіл Якименчуку Івану Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0918 га, яка розташована за адресою: вулиця Устияновича, 3 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

14. Надати дозвіл Негричу Юрію Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0800 га, яка розташована за адресою: вулиця Зелена, 13 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

15. Надати дозвіл Адамцевій Галині Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0857 га, яка розташована за адресою: вулиця Шарлая, 2 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

16. Надати дозвіл Шевага Любові Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0933 га, яка розташована за адресою: вулиця Шарлая, 6 для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за рахунок земель міської ради.

17. Громадянам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору.

18. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

19. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                                       І. Слюзар









Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.