НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про звернення Коломийської міської ради до Прем'єр-міні..."  № 3649-44/2019-44 від 25.04.2019р. 
Документ №3649-44/2019 від 25.04.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

29.04.2019



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(44  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 25.04.2019р.  № 3649-44/2019-44
 

Про звернення Коломийської міської ради до Прем'єр-міністра України    В. Гройсмана, Голови комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства

С. Скуратівського, Голови Антимонопольного комітету України Ю. Терентьєва, Голови національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг О. Кривенко


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


вирішила:


1. Підтримати звернення Коломийської міської ради до Прем'єр-міністра України В. Гройсмана, Голови комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства С. Скуратівського, Голови Антимонопольного комітету України Ю. Терентьєва, Голови національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг О. Кривенко щодо врегулювання питання встановлення технічних засобів Коломийською філією АТ «Прикарпаттяобленерго», які обмежують розподіл електричної енергії споживачам.

2. Рішення та текст звернення надіслати Прем'єр-міністру України В. Гройсману, Голові комітету з питань будівництва, містобудування і житлово-комунального господарства С. Скуратівському, Голові Антимонопольного комітету України Ю. Терентьєву, Голови національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг О. Кривенко та оприлюднити на офіційному сайті міської ради.

       



Міський голова                                                                               І. Слюзар




Прем'єр-міністру України

В. Гройсману


Голові комітету з питань

будівництва, містобудування і житлово-комунального

господарства С. Скуратівському

       

Голові

Антимонопольного комітету України

Ю. Терентьєву


Голові національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг О. Кривенко


Ми, депутати Коломийської міської ради, звертаємось щодо врегулювання питання встановлення технічних засобів Коломийською філією АТ «Прикарпаттяобленерго», які обмежують розподіл електричної енергії споживачам.

Зміна технічних параметрів електроустанов потужністю 1,2 кВт внесла низку незручностей в життя коломиян, унеможливлючи користування звичайними побутовими приладами: електрочайником, праскою, пральною машиною, комп’ютером. Люди змушені відмовлятись від необхідних речей, які є невід’ємною складовою побуту в цивілізованому світі.

АТ «Прикарпаттяобленерго», яке є монополістом на ринку електричної енергії, «виходить» з пропозицією до людей звернутись з заявою на збільшення існуючої величини, дозволеної до використання потужності електроустановки. Така пропозиція буде коштувати 15 000 гривень. Звідки візьмуть кошти люди пенсійного віку, сім’ї з дітьми, які виживають на заробітну плату 4173 гривень. Люди акцентують увагу на тому, що відсутні договори про надання електропостачання енергією 1,2 кВт. Коломийською філією АТ «Прикарпаттяобленерго».

У ситуації, що склалася, вбачаємо всі ознаки монопольного становища з боку АТ «Прикарпаттяобленерго» на ринку енергопостачання.



Депутати Коломийської міської ради VII демократичного скликання

Прийнято на 44 сесії міської ради

VII демократичного скликання       

25 квітня 2019 року                             



2011-2024 © Всі права застережено.