НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про затвердження плану заходів Коломийської ОТГ на 2019..."  № 120-р від 15.04.2019р. 
Документ №120-р від 15.04.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

19.04.2019



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 15.04.2019р.  № 120-р
 

Про затвердження плану заходів Коломийської міської ОТГ на 2019 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки



Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 30.01.2019р. №35-р «Про затвердження плану заходів щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки», розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 18.03.2019р. №89 «Про затвердження плану заходів в області на 2019 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки»:


1. Затвердити план заходів Коломийської міської ОТГ на 2019 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки» (додається).

2. Головним відповідальним виконавцем даного розпорядження визначити відділ інформаційної політики міської ради (Н. Сандецька). Співвиконавцям розпорядження забезпечити виконання заходів та подання інформації головному відповідальному виконавцю щокварталу до 5 числа останнього місяця звітного періоду.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В. Бойцана.




Міський голова                                                                                                  І.Слюзар

Додаток

                                                               до розпорядження

                                                               міського голови

                                                               від 15.04.2019 № 120-р


План заходів Коломийської міської ОТГ на 2019 рік щодо реалізації Концепції вдосконалення інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки


1. Сприяти висвітленню у місцевих засобах масової інформації про невійськові ініціативи НАТО, зокрема у сфері екології, енергетики, ядерної і радіаційної, кібернетичної та інформаційної безпеки, науково-технічне співробітництво, реалізацію проектів у рамках Трастових фондів НАТО, реформування сектору безпеки та оборони України відповідно до стандартів та рекомендацій НАТО.


Відділ інформаційної політики


Протягом року


2. Забезпечувати розміщення на веб-сайті міської ради, у соціальних мережах інформації про співробітництво України з НАТО та заходи, які здійснюються державними органами у сфері євроатлантичної інтеграції України, зокрема у сфері екології, енергетичної, ядерної і радіаційної, кібернетичної та інформаційної безпеки.


Відділ інформаційної політики.


Протягом року


3. Розміщення інформаційної, аудіовізуальної продукції у рамках Всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змісту і засад взаємодії України з НАТО та ролі НАТО у зміцненні міжнародної стабільності і безпеки та сприяння розміщенню її в ефірі регіональних теле- та радіоканалів, в Інтернеті, громадських місцях, закладах освіти.


Відділ інформаційної політики

Управління освіти

Управління культури


II квартал


4. Розміщення інформаційної, аудіовізуальної, друкованої продукції у рамках Всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії про поступи України на шляху до євроатлантичної інтеграції, зокрема щодо впровадження демократичних реформ, використання потенціалу та практичної допомоги держав - членів НАТО та сприяння розміщенню її в ефірі регіональних теле- та радіоканалів, в Інтернеті, громадських місцях, закладах освіти.


Відділ інформаційної політики

Управління освіти

Управління культури


III квартал

5. Розміщення інформаційної, аудіовізуальної, друкованої продукції у рамках Всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо впровадження принципів гендерної рівності у складових сектору безпеки і оборони відповідно до рекомендацій НАТО та сприяння розміщенню її в ефірі регіональних теле- та радіоканалів, в Інтернеті, громадських місцях, закладах освіти.


Відділ інформаційної політики

Управління освіти

Управління культури

IV квартал



6. Поширення інформації про всеукраїнський конкурс на кращу публікацію в аудіовізуальних (електронних), друкованих засобах масової інформації, теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції.


Відділ інформаційної політики


II квартал


7. Проводити тематичні уроки, виховні години, бесіди, диспути, конкурси творчих робіт, інформаційні марафони для учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, навчальні семінари, конференції, засідання за круглим столом, тематичні лекції для студентів закладів вищої освіти з питань євроатлантичної інтеграції України.


Управління освіти


Протягом року


8. Організувати підвищення кваліфікації посадових осіб місцевого самоврядування, відповідальних за зв’язки з громадськістю та взаємодію із засобами масової інформації, за тематичними короткостроковими семінарами на тему: “Інформування громадськості про державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції України” на базі Івано-Франківського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.


Відділ кадрів


III квартал


9. Проводити моніторинг:

1) виконання цього плану заходів відповідальними виконавцями.


Відділ інформаційної політики


Щокварталу

2) висвітлення засобами масової інформації регіональної сфери розповсюдження інформації з питань співробітництва України з НАТО.


Відділ інформаційної політики


Щокварталу






Керуючий справами виконавчого комітету                                                                  Т. Кухтар



2011-2024 © Всі права застережено.