НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про звернення Коломийської міської ради до Президента У..."  № 169-4/2016-4 від 21.01.2016р. 
Документ №169-4/2016 від 21.01.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.01.2016



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(4  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 21.01.2016р.  № 169-4/2016-4
 


Про звернення Коломийської міської ради до Президента України Петра Порошенка та голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана


       Відповідно до статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення депутатів Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання щодо відставки уряду під керівництвом Арсенія Яценюка за підсумками року його діяльності, міська рада

вирішила:

       1. Підтримати звернення Коломийської міської ради до Президента України Петра Порошенка та голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана щодо відставки уряду під керівництвом Арсенія Яценюка за підсумками року його діяльності (додається).

       2. Рішення та текст звернення надіслати Президенту України Петрові Порошенку та голові Верховної Ради України Володимирові Гройсману, оприлюднити у місцевих засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті міської ради.

       3. Організацію виконання цього рішення залишаю за собою.

       5. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини, законності та правопорядку (голова В.О. Андрейченко).



Секретар міської ради                                                                                             Л. Жупанський


                             Президенту України

                             Петрові  Порошенку


                             Голові Верховної Ради України

                             Володимирові Гройсману


ЗВЕРНЕННЯ

Результатом року діяльності уряду на чолі з Прем’єр-міністром А. Яценюком, який прийшов до влади на крові Героїв Революції Гідності та російсько-української війни, стало божевільне зростання комунальних тарифів, урізання соціальних стандартів, намагання розпродати стратегічні та прибуткові підприємства і землю сільськогосподарського призначення, свавілля каральних органів, переслідування політичних опонентів, кидання за грати націоналістів-учасників війни та революції, волонтерів. Замість того, щоб вживати дієвих управлінських заходів для реанімації державної економіки та покращення якості життя українців, А.Яценюк та його уряд займалися лише імітацією реформ, лобіюванням інтересів олігархічних кланів, знищенням політичних конкурентів.

       У чому справді уряд А.Яценюка досягнув «успіху», так це в небачених до цього часу обсягах корупції. А. Яценюк та його уряд ігнорують підтверджені перевірками Держфінінспекції факти багатомільярдної корупції в уряді України та не вживають заходів щодо відшкодування завданих державі збитків. Покараних за корупцію немає. Кримінальні провадження не доведені до суду. Дії чинних високопосадовців не дають змоги розслідувати корупцію уряду Азарова та повернути награбоване державі. Немає реакції на підтверджені СБУ корупційні дії чинного уряду та інших державних посадових осіб, умисно спрямованих на доведення до банкрутства державних підприємств.

       Ми, депутати Коломийської міської ради сьомого демократичного скликання, закликаємо голову Верховної Ради України і Президента України розглянути питання відповідальності та відставки уряду під керівництвом Арсенія Яценюка за підсумками року його діяльності через провальну соціально-економічну політику, захист інтересів олігархів, небажання боротися з корупцією та наміри розпродати державне майно в умовах війни.



Депутати Коломийської міської ради VII демократичного скликання


                             Прийнято на IV сесії міської ради

                             VII демократичного скликання

                              21 січня 2016 року




2011-2024 © Всі права застережено.