НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 24 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про організацію забезпечення військового обліку в м.Кол..."  № 37-р від 09.02.2018р. 
Документ №37-р від 09.02.2018р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про організацію підготовки слухачів у навчально-методичному центрі області у 2019 році
Розпорядження міського голови  №8-р від 18.01.2019р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про організацію забезпечення військового обліку в м.Коломиї та приєднаних сільських територіальних громадах с.Шепарівці, с.Товмачик, с.Іванівці, с.Саджавка с. Кубаївка та с.Воскресинці, завдання на 2019 рік
Розпорядження міського голови  №29-р від 08.02.2019р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.02.2018



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 09.02.2018р.  № 37-р
 

Про організацію забезпечення військового обліку в м. Коломиї та завдання на 2018 рік


       Відповідно до законів України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, “Про військовий обов’язок і військову службу” , постанов Кабінету Міністрів України від 04.02.2015 р. № 45 “Про затвердження Порядку бронювання військовозобов’язаних за органами державної влади, іншими державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами і організаціями на період мобілізації та на воєнний час” (із змінами), від 07.12.2016 р. № 921 “Про затвердження Порядку організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних”, розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 06.02.2018 р. № 61 “Про організацію забезпечення військового обліку в області та завдання на 2018 рік”, з метою забезпечення належного функціонування системи військового обліку військовозобов’язаних і призовників на території області у 2018 році:


1. Затвердити план перевірок стану військового обліку на території м.Коломиї  в  2018 році (додається).

2. Керівникам підприємств, установ  та організацій:

2.1. Видати відповідні розпорядчі документи щодо організації та ведення військового обліку у 2018 році на підпорядкованих підприємствах, установах та організаціях, завдання з методичного забезпечення військового обліку та підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за його організацію та ведення, а також плани звіряння облікових даних підприємств, установ, організацій з обліковими даними Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату і надіслати їх  до Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату та міської ради.

2.2. Взяти на особистий контроль роботу з приведення військового обліку у відповідність до вимог  нормативних документів, а також виконання у 2018 році планів перевірок стану військового обліку на території відповідальності, за результатами перевірок проводити невідкладні заходи щодо усунення виявлених недоліків.

2.3. Надавати у встановлений термін до Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату інформацію про реєстрацію, ліквідацію підприємств, що належать до сфери їх управління.

3. Комунальному закладу міської ради “Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” (В.Мельничук), Коломийській центральній районній лікарні (П.Лесів) забезпечити:

3.1. Участь медичних працівників у основному і дублюючому складі позаштатної постійно діючої  військово-лікарської комісії Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату у 2018 році.

3.2. Надання медико-соціальною експертною комісією у семиденний термін повідомлень Коломийському об’єднаному міському військовому комісаріату про призовників і військовозобов’язаних, яких визнано інвалідами.

3.3. Направлення лікувальними закладами у трьохденний термін до Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату повідомлень про громадян призовного віку, які знаходяться на стаціонарному лікуванні під час проведення призову.

4. Коломийському об’єднаному міському військовому комісаріату (Ю.Копадзе) забезпечити:

4.1. Проведення інструкторсько-методичних занять з керівниками підприємств щодо призначення військово-облікового персоналу, порядку організації та ведення військового обліку, здійснення контролю за станом цієї роботи.

4.2. Проведення аналізу результатів перевірок з організації і ведення військового обліку у 2018 році та видати відповідні розпорядження щодо організації і ведення військового обліку на території відповідальності у наступному році до 15 січня 2019 року.

4.3. Проведення занять з відповідальними за ведення військового обліку і бронювання військовозобов’язаних у міській раді, на підприємствах.

4.4. Організацію заходів з підвищення кваліфікації посадових осіб, відповідальних за ведення військового обліку протягом року.

4.5. Контроль за своєчасним взяттям, зняттям або виключенням з військового обліку призовників і військовозобов’язаних у випадках, передбачених законодавством.

4.6. Участь у перевірці стану військового обліку представниками військового комісаріату, що включені до складу комісій, у визначені планами строки.

4.7. Участь посадових осіб військового комісаріату у інструкторсько-методичних заняттях та заходах з підвищення кваліфікації відповідальних за ведення військового обліку.

4.8. Контроль за організацією і веденням військового обліку на території м. Коломиї, надання до 15 січня 2019 року голові обласної державної адміністрації інформації про стан військового обліку і бронювання військовозобов’язаних  та пропозицій щодо його поліпшення.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на відповідальних виконавців – Коломийський об’єднаний міський військовий комісаріат (Ю.Копадзе) та відділ з питань цивільного захисту міської ради (О.Кротюк).

6. Співвиконавцям розпорядження подати головному відповідальному виконавцю інформацію про виконання завдань до 05 грудня 2018 року для подальшого узагальнення та інформування керівництва облдержадміністрації до 20 грудня 2018 року.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови С.Коцюра та заступника міського голови В.Бойцана.






Секретар міської ради                                                                                Л.Жупанський


                                                                                               



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.