НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення громадських слухань..."  № 31-р від 09.02.2017р. 
Документ №31-р від 09.02.2017р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.02.2017



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 09.02.2017р.  № 31-р
 


Про проведення громадських

слухань


З метою залучення територіальної громади до розгляду питання «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарків, державних та місцевих заходів у місті Коломиї», створення належних умов для участі місцевих товаровиробників та суб’єктів господарювання, що здійснюють діяльність у сфері роздрібної торгівлі та ресторанного господарства у традиційних виставково-ярмаркових заходах, у рамках яких запроваджено просування на споживчий ринок місцевої продукції,  відповідно до статті 13 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності»:


1. Провести 20 лютого 2017 року о 15:00 год. в залі засідань міської ради громадські слухання з питання «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд під час проведення ярмарків, державних та місцевих заходів у місті Коломиї».

2. Відділу  економіки та муніципального розвитку міської ради (С.Сенюк) запросити місцевих товаровиробників та суб'єктів підприємницької діяльності, представників громадських та інших організацій, зацікавлених осіб на громадські слухання.

3. Відділу інформаційної політики міської ради (Н.Сандецька) оприлюднити інформацію на офіційному веб-сайті міської ради.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови С. Коцюра.





Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.