НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про план заходів з відзначення державних, національних,..."  № 14-р від 26.01.2017р. 
Документ №14-р від 26.01.2017р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.01.2017



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 26.01.2017р.  № 14-р
 


Про план заходів з відзначення

державних, національних, релігійних

та професійних свят, вшанування

видатних людей міста Коломиї на 2017 рік



З метою збереження духовної спадщини українського народу, розвитку культурно-мистецького життя в місті Коломиї, організації проведення державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування видатних людей:

  1. Затвердити план заходів з відзначення державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування видатних людей міста Коломиї на 2017 рік (додається).
  2. Управлінням, відділам, іншим структурним підрозділам міської ради забезпечити виконання затверджених заходів.
  3. Фінансовому управлінню міської ради (Г. Бакай) профінансувати відділ культури міської ради в межах асигнувань, передбачених в міському бюджеті на культурно-мистецькі заходи у 2017 році.
  4. Координацію робіт та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця-відділ культури міської ради (У. Мандрусяк).
  5. Відділу інформаційної політики (Сандецькій Н.В.) план заходів по відзначенню державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування видатних людей міста Коломиї на 2017 рік розмістити на офіційному сайті Коломийської міської ради.
  6. Розпорядження міського голови № 27–р від 28.01.2016 «Про план заходів з відзначення державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування видатних людей міста Коломиї на 2016 рік» зняти з контролю.
  7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В. Бойцана.




Міський голова                                                                                                                           І.Слюзар




Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.