НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 25 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про негайне відібрання від матері малолітньої дитини..."  № 41 від 27.02.2019р. 
Документ №41 від 27.02.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

03.03.2019



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 27.02.2019р.  № 41
 

 

Про негайне відібрання від матері малолітньої дитини


       Начальник служби у справах дітей міської ради подав службову записку від 11.02.2019 р. № 32/12-26/01 про те, що громадянка ______ не займається належним вихованням та утриманням дітей _____

Громадянка не має постійного місця проживання, періодично підселяється до сімей, які зловживають алкоголем та ведуть асоціальний спосіб життя.

Мама не забезпечує дітей належними умовами проживання та харчуванням, зловживає алкоголем, періодично залишає дітей на декілька діб у сторонніх людей і невідомо де перебуває. Громадянка ____ ніде не працює.

Був випадок, коли мама ______в стані алкогольного сп’яніння залишила старшу дитину без нагляду в магазині у нічний час і забула про неї, а малолітній ____ був виявлений працівниками поліції один в будинку, який не опалюється по вул. ____. Діти госпіталізовані до Коломийської дитячої лікарні.

Працівники служби у справах дітей міської ради влаштували дітей до міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей, у селі Мединя, Галицького р-ну.

Громадянин ____, колишній співмешканець ____ визнав своє батьківство по відношенню до малолітньої  у встановленому законом порядку. Батько вирішив забрати дитину до себе до дому, подавши позов до Коломийського міськрайонного суду про визначення місця проживання дитини коло батька.

Малолітній ______ був влаштований згідно рішення виконавчого комітету в Надвірнянський будинок дитини на повне державне утримання. Батька в дитини не має.

       З метою захисту прав малолітнього та з метою вилучення його з середовища, яке загрожує його життю та здоров’ю, розглянувши рекомендації комісії з питань захисту прав дитини, керуючись, пунктом 8 «Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, статтею 170 Сімейного кодексу України та Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Негайно відібрати малолітного _____, від матері _____ року народження, яка проживає у м. Коломиї по вул. ______, місце реєстрації вул. ____

       2. Малолітній _______ тимчасово перебуває у Надвірнянському будинку дитини.

       




Міський голова                                                                                                              І. Слюзар        





2011-2024 © Всі права застережено.