НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про виділення для знищення документів, що не підлягають..."  № 56-р від 22.02.2019р. 
Документ №56-р від 22.02.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про виділення для знищення документів, що не підлягають зберіганню
Розпорядження міського голови  №190-р від 25.05.2017р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.02.2019



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 22.02.2019р.  № 56-р
 

Про виділення для знищення документів, що не підлягають зберіганню



       З метою підготовки документів для знищення, що не мають цінності і втратили практичне значення, керуючись розділом 5 Інструкції з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах, розпорядженням міського голови від 15.05.2015 № 85-р "Про деякі питання експертизи цінності документів для постійного зберігання» та від 23.06.2018 № 154-р «Про новий склад експертної комісії міської ради»:


1. Начальникам структурних підрозділів міської ради (без статусу юридичної особи):

1.1. В місячний термін провести експертизу цінності і відібрати до знищення як такі, що не мають науково-історичної цінності та втратили практичне значення документи.

1.2. За результатами експертизи скласти акт про вилучення для знищення документів, не внесених до Національного архівного фонду відповідно до форми згідно додатку 12 Інструкції з діловодства та один примірник, затверджений керівником відділу, надати загальному відділу міської ради для узагальнення.

1.3. Після підготовки зведеного акту по міській раді, його погодження експертною комісією міської ради, архівного відділу міської ради та експертно-перевірною комісією Державного архіву Івано-Франківській області, відібрані для знищення документи передати в службу господарського забезпечення міської ради (С.Варваров) для подальшого їх знищення у встановленому порядку.

2. Начальнику загального відділу Н.Волчинській на підставі актів структурних підрозділів міської ради підготувати зведений акт по міській раді та подати його на розгляд експертної комісії (ЕК) міської ради та експертної комісії архівного відділу міської ради.

3. Завідувачу господарством служби господарського забезпечення С.Варварову забезпечити знищення документів відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Начальникам структурних підрозділів міської ради з статусом юридичної особи провести відповідну роботу згідно чинного законодавства.

5. Архівному відділу міської ради (О.Андріяшко) надавати методичну допомогу в проведенні експертизи цінності документів.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – загальний відділ міської ради (Н.Волчинська).

7. Визнати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 25.05.2017 № 190-р «Про виділення для знищення документів, що не підлягають зберіганню».

8. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на керуючого справами виконкому Т.Кухтара.






Міський голова                                                                                                            І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.