НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 25 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про продовження призупинення освітнього процесу в закла..."  № 25-р від 01.02.2019р. 
Документ №25-р від 01.02.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.02.2019



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 01.02.2019р.  № 25-р
 

Про продовження призупинення освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення позапланового засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 01.02.2019 року протокол №2 та з метою попередження поширення захворювання на ГРВІ та грип:


1. Управлінню освіти міської ради (Л.Бордун):

1.1. Призупинити освітній процес в закладах загальної середньої освіти міста, НВК «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад І ст. №20 «Світлячок», с.Воскресинці, с.Товмачик з 04 по 08 лютого 2019 року включно.

1.2. Забезпечити організацію роботи в закладах загальної середньої освіти міста, НВК «Дошкільний навчальний заклад - загальноосвітній навчальний заклад І ст. №20 «Світлячок», с.Воскресинці, с.Товмачик під час призупинення освітнього процесу.

1.3. Призупиняти освітній процес в закладах освіти міста та приєднаних сільських територіальних громад при відсутності дітей у зв’язку із захворюваністю на гострі респіраторні вірусні інфекції більше ніж на 20% відповідно до наказу терміном не менше 7 календарних днів.

2. Рекомендувати закладам дошкільної та позашкільної освіти (Л.Бордун), закладам культури (У.Мандрусяк), відділу молоді та спорту міської ради (В.Колесник), Єдиному центру надання реабілітаційних та соціальних послуг м.Коломиї (І.Трачук) та закладам вищої освіти ІІ-ІV рівня акредитації вжити комплекс заходів щодо здійснення протиепідемічних заходів та контролю за станом захворюваності на ГРВІ/грип.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В.Бойцана.




Перший заступник міського голови                                                                           В.Григорук



2011-2024 © Всі права застережено.