НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 16 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Деякі питання здійснення заходів у сфері запобігання та..."  № 18-р від 24.01.2019р. 
Документ №18-р від 24.01.2019р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.01.2019



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 24.01.2019р.  № 18-р
 

Деякі питання здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на території  Коломийської міської об’єднаної територіальної громади


Відповідно до Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків» від 8 вересня 2005 року № 2866-IV, (зі змінами), Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 658 та з метою ефективного здійснення заходів у сфері домашнього насильства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Визначити Григорука Володимира Романовича  першого заступника міського голови координатором з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на території Коломийської міської об’єднаної територіальної громади.

2. Виконуючим обов’язки старост села Шепарівці І. Муцак, села Іванівці В. Мочернюку, села Товмачик В. Григорчуку, села Кубаївка та Саджавка А. Кузьмину, села Воскресинці Л. Білейчуку забезпечити виявлення фактів насильства у селах та повідомлення про них не пізніше однієї доби уповноважену особу, визначену в п. 1 даного розпорядження.

3. Покласти персональну відповідальність на Григорука Володимира Романовича першого заступника міського голови, за забезпечення своєчасного та ефективного вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території Коломийської міської об’єднаної територіальної громади.

4. Покласти персональну відповідальність на виконуючих обов’язки старост, визначених п. 2 даного розпорядження за забезпечення своєчасного та ефективного вжиття заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі на території села.

5.  Особам, зазначеним у п.1 та п. 2 даного розпорядження дотримуватись

Порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству за ознакою статі, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2018 року № 658

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови В.Григорука.






Міський голова                                                                                                                І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.